reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

chce byc w porzadku wobec dziewczyn z wydzialu i czekam az przyjdzie nowa osoba na moje miejsce, troche ja podszkole i od 19 grudnia poszlabym na l4, jeszcze caly miesiac....i jeszcze cholernie mnie boli lewy posladek tak dziwnie od srodka;/ aaaaa masakra dzis ze mna nie zwracajcie uwagi :D jak stara babcinka
Ooo to jeszcze troche. Podziwiam Cie kochana.

reklama
ja dzis jestem do dupy:( nie moge zasnac juz jak wstaje wnocy siku i dzis wstalam o 3 a o 5;30 musialam wstawac szykowac sie do pracy....ehhh juz odliczam dni do l4....
A kiedy sie wybierasz na l4? Ja sie bronilam przed l4 ale od dzisiaj juz poszlam. W pierwszej ciazy pracowalam do 8 miesiaca no ale bylo mi wtedy lzej i nie męczyły mnie mdlosci

Hej dziewczyny! Ja bym chciała nie mieć tylu objawów ciążowych, bo naprawdę potrafią wymęczyć.... cieszcie się tym spokojem,bo później będą kopniaki, problemy ze snem, załatwianiem się, zresztą każda bedzie inaczej znosić te ostatnie miesiące Ale bywa czasem ciężko i nie można się już doczekać końca.
Ja na 10.20 ide ze starszym do lekarza,bo od dłuższego czasu zdrowy w dzien a w nocy sie zaczyna kaszel...i dobrze że mam w domu dużo leków bo jakoś udaje mi sie mu pomóc ale nie wiem skąd ten kaszel nawraca. Stale coś....

A macie juz jakies zachcianki ciazowe?
Ja sie smieje, ze moj organizm sam wie czego potrzebuje bo w pierwszej ciazy jak i teraz moglabym jeść tylko buraki i kapuste kiszona :)
Do tego teraz doszedl mi bob
Ale ogolnie mam bardzo slaby apetyt i jem duzo mniej tyle ze moze i lepiej bo w pierwszej ciazy przytylam 25kg

Hej dziewczyny! Ja bym chciała nie mieć tylu objawów ciążowych, bo naprawdę potrafią wymęczyć.... cieszcie się tym spokojem,bo później będą kopniaki, problemy ze snem, załatwianiem się, zresztą każda bedzie inaczej znosić te ostatnie miesiące Ale bywa czasem ciężko i nie można się już doczekać końca.
Ja na 10.20 ide ze starszym do lekarza,bo od dłuższego czasu zdrowy w dzien a w nocy sie zaczyna kaszel...i dobrze że mam w domu dużo leków bo jakoś udaje mi sie mu pomóc ale nie wiem skąd ten kaszel nawraca. Stale coś....
Dokladnie tak! Też bym chciala teraz nie miec objawow albo troche chociaz mniej...
My koboety nigdy nie dogodzisz. Nade mna wisi szpital przez objawy wlasnie i bardzoo bym chciala zeby juz sie skonczyly bo zwariowalabym w szpitalu bez mojego syna :(

Dokladnie tak! Też bym chciala teraz nie miec objawow albo troche chociaz mniej...
My koboety nigdy nie dogodzisz. Nade mna wisi szpital przez objawy wlasnie i bardzoo bym chciala zeby juz sie skonczyly bo zwariowalabym w szpitalu bez mojego syna :(
No właśnie! Ja na mdłości i wymioty biore diphergan i nie mam zamiaru nie brać. W poprzednich ciążach bylam nie raz w szpitalu z powodu odwodnienia i tym razem może mi sie uda. A trzeba jakos żyć jak ma się dzieci. Też pracowałam w ciąży, szczególnie drugiej, dopuki mi przy klientce nie pękł pęcherz w 32 tygodniu. Był to dla mnie taki stres o te maleństwo że już nigdy mnie nikt nie zmusi do pracy w ciąży.....

No właśnie! Ja na mdłości i wymioty biore diphergan i nie mam zamiaru nie brać. W poprzednich ciążach bylam nie raz w szpitalu z powodu odwodnienia i tym razem może mi sie uda. A trzeba jakos żyć jak ma się dzieci. Też pracowałam w ciąży, szczególnie drugiej, dopuki mi przy klientce nie pękł pęcherz w 32 tygodniu. Był to dla mnie taki stres o te maleństwo że już nigdy mnie nikt nie zmusi do pracy w ciąży.....
O matko...
O tym leku nie slyszalam ja teraz biorę prenavit (wyciąg z imbiru)
Ja jestem zdania, ze jak sie da to lepiej juz odpoczywać w domu. U mnie w pracy ciągle ktoś chory, klimatyzacja i w pierwszej ciazy ja tez ciagle podziebiona chodziłam.

reklama
Ja jeszcze nawet nie powiedziałam w pracy... Mam zamiar w tym tygodniu. A planuje popracować chociaż do stycznia, ale zobaczymy jak to będzie :)

Do góry