reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny tak sie boje .. poprzednia ciaze straciłam w 10 tyg serce prZestlo bić nie miałam żadnych objawów ..a teraz w piątek zaczol się 10 tydzień i minęły mdłości .. ciągle się kłócę z mężem bo jestem taka zestresowana a wizyta dopiero w piątek:(
musisz byc dobrej mysli....ja mam jutro wizyte i bardzo sie jej boje......tak bym chciala zeby wszystko bylo w porzadku.....i nic nie wskazuje na to zeby nie bylo ale bratowa stracila dziecko tak nagle w 19 tygodniu ciazy i ja mam cholerne schizy! boze zwariuje

reklama
Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj o 11.40 mam wizytę. Dzisiaj 9t+1d, czyli jakby nie patrzeć to zaczęłam 10 tc. I normalnie mam złe przeczucia. Brzuch nie rośnie, objawów zero, a do tego ciągle chodzę zestresowana. Kłócę się z mężem i za ciorta nie możemy się z niczym dogadać. Jakbyśmy byli dla siebie obcymi ludźmi. Nawet mało jem bo nawet nie mam apetytu..
spokojnie dzis bedziesz szczesliwa jak zobaczysz dzieciako:):*

Dobra czesc pchełki. Nie spie juz od 7 starsza szykowalam do szkoły . O dziwo mam ochote na kawe. Wiec sobie zrobie. Trzymam kciuki za dziewczyny dzisiejsze z glukoza. Ja mam jutro. I na sama mysl mnie telepie. Dzisiaj na czczo mialam 86 a tylko dlatego ze po ost wyniku 102 przeszlam na diete. Tzn czasami cos tam skradne niezdrowego ale pilnuje sie. Na wadze plus 2 kg wiec nie jest zle.Wizytujacym zycze cudownych zdj fasolek i samych dobrych wiadomosci. Nie wiem jak wy ale ja po weekendzie rozleniwilam sie strasznie. I młodsza o dziwo po butelce z mlekiem poszla dalej spac w lozeczku a to do niej nie podobne. Oby to nie choroba tylko lenistwo[emoji23]Niech moce dzisiaj będą z Wami.

ja dzis jestem do dupy:( nie moge zasnac juz jak wstaje wnocy siku i dzis wstalam o 3 a o 5;30 musialam wstawac szykowac sie do pracy....ehhh juz odliczam dni do l4....

reklama
Aa co do tabelki aniaslu zaktualizowala starą i juz tam jest. Zapomniala jedynie zlikwidowac czerwone podkreslniki hehhe i kijowo to wyglada ale postaram sie poprawic. Takze te ktore wiedza o co chodzi niech sprawdza czy nie ma zadnej pomylki bo pisane tam bylo poznym wieczorem. A ja po poludniu jeszcze poprawie zeby tych czerwonych frędzlow nie bylo.

Do góry