musisz byc dobrej mysli....ja mam jutro wizyte i bardzo sie jej boje......tak bym chciala zeby wszystko bylo w porzadku.....i nic nie wskazuje na to zeby nie bylo ale bratowa stracila dziecko tak nagle w 19 tygodniu ciazy i ja mam cholerne schizy! boze zwariujeDziewczyny tak sie boje .. poprzednia ciaze straciłam w 10 tyg serce prZestlo bić nie miałam żadnych objawów ..a teraz w piątek zaczol się 10 tydzień i minęły mdłości .. ciągle się kłócę z mężem bo jestem taka zestresowana a wizyta dopiero w piątek
reklama
Mi lekarka zawsze mówi, że tsh na czczo. :OTak wydaje mi sie ze tylko glukoza. Morfologia tez niby wychodzi lepiej na czczo.do tsh, hiv i innych nie ka roznicy.
Eh ja dzisiaj tylko trochę wody wypilam ale oczywiście zwymiotowalam nawet i wode :\
Wow! Faktycznie, spora różnicaJeszcze na morfologie trzeba byc na czczo.Wszystko orzed toba [emoji12] u mnie w 9 juz sie zaczęło [emoji12] zreszta wrzucalam tu foto z poczatku ciazy i obecnie [emoji12]Zobacz załącznik 915992Zobacz załącznik 915993
spokojnie dzis bedziesz szczesliwa jak zobaczysz dzieciako:*Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj o 11.40 mam wizytę. Dzisiaj 9t+1d, czyli jakby nie patrzeć to zaczęłam 10 tc. I normalnie mam złe przeczucia. Brzuch nie rośnie, objawów zero, a do tego ciągle chodzę zestresowana. Kłócę się z mężem i za ciorta nie możemy się z niczym dogadać. Jakbyśmy byli dla siebie obcymi ludźmi. Nawet mało jem bo nawet nie mam apetytu..
Wiol86
Fanka BB :)
Trzymam kciuki z całych sił!Na 12:40
bedziemy czekac na wiadomosci:* trzymaj sie kochanaNa 12:40
Czekamy na dobre wieściNa 12:40
Dobra czesc pchełki. Nie spie juz od 7 starsza szykowalam do szkoły . O dziwo mam ochote na kawe. Wiec sobie zrobie. Trzymam kciuki za dziewczyny dzisiejsze z glukoza. Ja mam jutro. I na sama mysl mnie telepie. Dzisiaj na czczo mialam 86 a tylko dlatego ze po ost wyniku 102 przeszlam na diete. Tzn czasami cos tam skradne niezdrowego ale pilnuje sie. Na wadze plus 2 kg wiec nie jest zle.Wizytujacym zycze cudownych zdj fasolek i samych dobrych wiadomosci. Nie wiem jak wy ale ja po weekendzie rozleniwilam sie strasznie. I młodsza o dziwo po butelce z mlekiem poszla dalej spac w lozeczku a to do niej nie podobne. Oby to nie choroba tylko lenistwo[emoji23]Niech moce dzisiaj będą z Wami.
reklama
Aa co do tabelki aniaslu zaktualizowala starą i juz tam jest. Zapomniala jedynie zlikwidowac czerwone podkreslniki hehhe i kijowo to wyglada ale postaram sie poprawic. Takze te ktore wiedza o co chodzi niech sprawdza czy nie ma zadnej pomylki bo pisane tam bylo poznym wieczorem. A ja po poludniu jeszcze poprawie zeby tych czerwonych frędzlow nie bylo.