reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny tak sie boje .. poprzednia ciaze straciłam w 10 tyg serce prZestlo bić nie miałam żadnych objawów ..a teraz w piątek zaczol się 10 tydzień i minęły mdłości .. ciągle się kłócę z mężem bo jestem taka zestresowana a wizyta dopiero w piątek:(
musisz byc dobrej mysli....ja mam jutro wizyte i bardzo sie jej boje......tak bym chciala zeby wszystko bylo w porzadku.....i nic nie wskazuje na to zeby nie bylo ale bratowa stracila dziecko tak nagle w 19 tygodniu ciazy i ja mam cholerne schizy! boze zwariuje

reklama
Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj o 11.40 mam wizytę. Dzisiaj 9t+1d, czyli jakby nie patrzeć to zaczęłam 10 tc. I normalnie mam złe przeczucia. Brzuch nie rośnie, objawów zero, a do tego ciągle chodzę zestresowana. Kłócę się z mężem i za ciorta nie możemy się z niczym dogadać. Jakbyśmy byli dla siebie obcymi ludźmi. Nawet mało jem bo nawet nie mam apetytu..
spokojnie dzis bedziesz szczesliwa jak zobaczysz dzieciako:):*

Dobra czesc pchełki. Nie spie juz od 7 starsza szykowalam do szkoły . O dziwo mam ochote na kawe. Wiec sobie zrobie. Trzymam kciuki za dziewczyny dzisiejsze z glukoza. Ja mam jutro. I na sama mysl mnie telepie. Dzisiaj na czczo mialam 86 a tylko dlatego ze po ost wyniku 102 przeszlam na diete. Tzn czasami cos tam skradne niezdrowego ale pilnuje sie. Na wadze plus 2 kg wiec nie jest zle.Wizytujacym zycze cudownych zdj fasolek i samych dobrych wiadomosci. Nie wiem jak wy ale ja po weekendzie rozleniwilam sie strasznie. I młodsza o dziwo po butelce z mlekiem poszla dalej spac w lozeczku a to do niej nie podobne. Oby to nie choroba tylko lenistwo[emoji23]Niech moce dzisiaj będą z Wami.

ja dzis jestem do dupy:( nie moge zasnac juz jak wstaje wnocy siku i dzis wstalam o 3 a o 5;30 musialam wstawac szykowac sie do pracy....ehhh juz odliczam dni do l4....

reklama
Aa co do tabelki aniaslu zaktualizowala starą i juz tam jest. Zapomniala jedynie zlikwidowac czerwone podkreslniki hehhe i kijowo to wyglada ale postaram sie poprawic. Takze te ktore wiedza o co chodzi niech sprawdza czy nie ma zadnej pomylki bo pisane tam bylo poznym wieczorem. A ja po poludniu jeszcze poprawie zeby tych czerwonych frędzlow nie bylo.

Do góry