Kaamilaaa
Fanka BB :)
To mamy w ten sam dzien [emoji12] o której masz ?Ja 27 mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mamy w ten sam dzien [emoji12] o której masz ?Ja 27 mam
Już nie mogę się doczekać tej wizyty, bo widziałam Pchełkę 18.10 ostatnio, kawał czasu [emoji39] [emoji39] [emoji39]
Podziwiam za tak długie utrzymywanie ciąży w tajemnicy, u mnie wie już chyba cała rodzinna wioska [emoji23] [emoji23] [emoji23]
/Na pewno rozpoczniesz szereg dobrych wiadomości!
To który to juz bedzie tydzien? Podziwiam ja szybko sie wygadalamJa mam postanowienie jak Kamila, do Świat nikomu ani słowa o ciąży Narazie wie tylko siostra, bo za często się spotykałyśmy i jednak to niemożliwe żebym utrzymała taka wieść w tajemnicy przed nią
Oczywiście jeśli brzuch wcześnie wkuwali to się powie wcześniej
Ale ja mam stracha przed jutrem [emoji33] czy mi sie wydaje czy jestem pierwsza jesli chodzi o robienie prenatalnych ? [emoji57] znaczy sie ja jutro jade na samą pappe ale no[emoji57]
Święta to super moment na takie wieści. Mimo wszystko podziwiam za cierpliwość! [emoji6]Ja mam postanowienie jak Kamila, do Świat nikomu ani słowa o ciąży Narazie wie tylko siostra, bo za często się spotykałyśmy i jednak to niemożliwe żebym utrzymała taka wieść w tajemnicy przed nią
Coś chyba koło 13To mamy w ten sam dzien [emoji12] o której masz ?
Nie trzeba. Jesli nie chcesz to nawet wcale nie musisz robic. Ale tylko usg + pappa daje wiekszy i dokladniejszy obraz ryzyka jakie wystepuje pod względem chorob.Kamila, właśnie miałam Cię pytać bo mi gdzieś umknęło. Czy trzeba ten test PAPA robić wcześniej niż USG? Bo ja nie wiem moja gin powiedziała że robić mam ten test po badaniu prenatalnymi jak wyjdzie coś nie tak albo jak sama będę chciała i teraz mam metlik.
Ja wlasnie boje sie ze nici beda z przekazania info o ciazy w wigilię [emoji57]patrzac na moj brzuch raczej ciezko bedzie urywac tym bardziej ze przyjedziemy tak w polowie grudnia juz[emoji57]Ja mam postanowienie jak Kamila, do Świat nikomu ani słowa o ciąży Narazie wie tylko siostra, bo za często się spotykałyśmy i jednak to niemożliwe żebym utrzymała taka wieść w tajemnicy przed nią
U mnie bedzie juz 17 [emoji6]To który to juz bedzie tydzien? Podziwiam ja szybko sie wygadalam
To który to juz bedzie tydzien? Podziwiam ja szybko sie wygadalam
A ile ma pierwsze dziecko? U mnie bedzoe różnicy dwa lata i juz sie bojeNarazie mam 10+5, a w Święta 16+5 będzie . Brzuszek lekko wypukły się co prawda robi, niestety bardzo męczą wzdęcia wiec wieczorem po całym dniu jest najgorzej, ale wierze zw jakieś luźniejsze ciuchy pomogą dotrzymać tajemnice No ale to już druga ciąża, wiec zdecydowanie szybciej widać Także trzymajcie kciuki zeby się udało