reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Z tego co pamiętam w pierwszej ciazy czekałam dwa tygodnie na wynik i pelny opis badań...
Teraz sie w sumie ciesze ze najpierw mam pappe a potem usg bo podczas usg bede miala juz pelny opis i omowienie przez lekarza i juz [emoji6]
Oby tylko wszystko bylo dobrze [emoji120][emoji120][emoji120]

Czekaj, masz teraz 26.11 badania i bedziesz miec 13+4 ? [emoji848] czy mi sie wydaje czy my mialysmy takie same tp i tc ? Ja 27.11 bede miała 12+5 [emoji848]To jest z tego co kojarzę ostatni dzien na zdobienie tych badan...
No pewnie, że tak! Dzięki za czujność!! 12+4 to będzie. Ach, ten mózg w ciąży.. [emoji15]

Na pewno będzie ok wszystko! U Ciebie jest super sprawa z tym wcześniejszym pobraniem krwi.. dopytam na wizycie 15.11 lekarza czy przypadkiem nie istnieje taka możliwość i dla mnie ;)

reklama
Ja w pierwszej ciazy dowiedziałam się ze bede miec coreczke wlasnie tak wczesnie a 3 miesiace pozniej okazalo sie ze chlopak :) malo z kozetki nie spadlam myslalam ze lekarz sobie zarty robi

Ja w pierwszej ciazy dowiedziałam się ze bede miec coreczke wlasnie tak wczesnie a 3 miesiace pozniej okazalo sie ze chlopak :) malo z kozetki nie spadlam myslalam ze lekarz sobie zarty robi
Nie dziwię Ci .. 3 miesiące żyć w błędnym przekonaniu to znowu nie jest tak mało... [emoji15]

Czyli radzisz brać poprawkę na takie wcześniejsze diagnozy? [emoji3]

No z tego co mi się wydaje to zaczynasz:) Ja mam 24.11 o 8.00
Czuje na sobie presje ze musze zaczac wysyp dobrych wiadomosci z tych badan [emoji12]
No pewnie, że tak! Dzięki za czujność!! 12+4 to będzie. Ach, ten mózg w ciąży.. [emoji15]

Na pewno będzie ok wszystko! U Ciebie jest super sprawa z tym wcześniejszym pobraniem krwi.. dopytam na wizycie 15.11 lekarza czy przypadkiem nie istnieje taka możliwość i dla mnie ;)
No to idealny czas na badania [emoji6]
Oo to jeszcze masz wizyte po drodze ? Fajnie [emoji12] ja dzidzie zobacze dopiero tego 27.11 a potem jeszcze 3.12 i pewnie dopiero po nowym roku [emoji33] bede chciala od mojej gin kilka zdjec z usg żeby miec na swieta jesli jednak moj plan z prezentami wypali [emoji12]

Nie dziwię Ci .. 3 miesiące żyć w błędnym przekonaniu to znowu nie jest tak mało... [emoji15]

Hmmm jaa ci powiem ze mnie nic nie zdziwi [emoji6] kolezanka urodzila niedawno chłopca, chwile po 30tc i do porodu caly czas sądziła tak jak lekarze twierdzili ze bedzie dziewczynka a tu szok bo wyszedł chlopak [emoji23]

Lekarz wiadomo mówi, ze to jeszcze nie jest pewne no, ale jednak kilka rzeczy już dla dziewczyny kupiłam :) Teraz czekam na drugiego chlopaka (tak sobie wymyslilam) no ale zobaczymy jak bedzie :)

Czuje na sobie presje ze musze zaczac wysyp dobrych wiadomosci z tych badan [emoji12]No to idealny czas na badania [emoji6]
Oo to jeszcze masz wizyte po drodze ? Fajnie [emoji12] ja dzidzie zobacze dopiero tego 27.11 a potem jeszcze 3.12 i pewnie dopiero po nowym roku [emoji33] bede chciala od mojej gin kilka zdjec z usg żeby miec na swieta jesli jednak moj plan z prezentami wypali [emoji12]
Już nie mogę się doczekać tej wizyty, bo widziałam Pchełkę 18.10 ostatnio, kawał czasu [emoji39] [emoji39] [emoji39]
Podziwiam za tak długie utrzymywanie ciąży w tajemnicy, u mnie wie już chyba cała rodzinna wioska [emoji23] [emoji23] [emoji23]
/Na pewno rozpoczniesz szereg dobrych wiadomości!

reklama
Do góry