reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Z tego co pamiętam w pierwszej ciazy czekałam dwa tygodnie na wynik i pelny opis badań...
Teraz sie w sumie ciesze ze najpierw mam pappe a potem usg bo podczas usg bede miala juz pelny opis i omowienie przez lekarza i juz [emoji6]
Oby tylko wszystko bylo dobrze [emoji120][emoji120][emoji120]

Czekaj, masz teraz 26.11 badania i bedziesz miec 13+4 ? [emoji848] czy mi sie wydaje czy my mialysmy takie same tp i tc ? Ja 27.11 bede miała 12+5 [emoji848]To jest z tego co kojarzę ostatni dzien na zdobienie tych badan...
No pewnie, że tak! Dzięki za czujność!! 12+4 to będzie. Ach, ten mózg w ciąży.. [emoji15]

Na pewno będzie ok wszystko! U Ciebie jest super sprawa z tym wcześniejszym pobraniem krwi.. dopytam na wizycie 15.11 lekarza czy przypadkiem nie istnieje taka możliwość i dla mnie ;)

reklama
Ja w pierwszej ciazy dowiedziałam się ze bede miec coreczke wlasnie tak wczesnie a 3 miesiace pozniej okazalo sie ze chlopak :) malo z kozetki nie spadlam myslalam ze lekarz sobie zarty robi

Ja w pierwszej ciazy dowiedziałam się ze bede miec coreczke wlasnie tak wczesnie a 3 miesiace pozniej okazalo sie ze chlopak :) malo z kozetki nie spadlam myslalam ze lekarz sobie zarty robi
Nie dziwię Ci .. 3 miesiące żyć w błędnym przekonaniu to znowu nie jest tak mało... [emoji15]

Czyli radzisz brać poprawkę na takie wcześniejsze diagnozy? [emoji3]

No z tego co mi się wydaje to zaczynasz:) Ja mam 24.11 o 8.00
Czuje na sobie presje ze musze zaczac wysyp dobrych wiadomosci z tych badan [emoji12]
No pewnie, że tak! Dzięki za czujność!! 12+4 to będzie. Ach, ten mózg w ciąży.. [emoji15]

Na pewno będzie ok wszystko! U Ciebie jest super sprawa z tym wcześniejszym pobraniem krwi.. dopytam na wizycie 15.11 lekarza czy przypadkiem nie istnieje taka możliwość i dla mnie ;)
No to idealny czas na badania [emoji6]
Oo to jeszcze masz wizyte po drodze ? Fajnie [emoji12] ja dzidzie zobacze dopiero tego 27.11 a potem jeszcze 3.12 i pewnie dopiero po nowym roku [emoji33] bede chciala od mojej gin kilka zdjec z usg żeby miec na swieta jesli jednak moj plan z prezentami wypali [emoji12]

Nie dziwię Ci .. 3 miesiące żyć w błędnym przekonaniu to znowu nie jest tak mało... [emoji15]

Hmmm jaa ci powiem ze mnie nic nie zdziwi [emoji6] kolezanka urodzila niedawno chłopca, chwile po 30tc i do porodu caly czas sądziła tak jak lekarze twierdzili ze bedzie dziewczynka a tu szok bo wyszedł chlopak [emoji23]

Lekarz wiadomo mówi, ze to jeszcze nie jest pewne no, ale jednak kilka rzeczy już dla dziewczyny kupiłam :) Teraz czekam na drugiego chlopaka (tak sobie wymyslilam) no ale zobaczymy jak bedzie :)

Czuje na sobie presje ze musze zaczac wysyp dobrych wiadomosci z tych badan [emoji12]No to idealny czas na badania [emoji6]
Oo to jeszcze masz wizyte po drodze ? Fajnie [emoji12] ja dzidzie zobacze dopiero tego 27.11 a potem jeszcze 3.12 i pewnie dopiero po nowym roku [emoji33] bede chciala od mojej gin kilka zdjec z usg żeby miec na swieta jesli jednak moj plan z prezentami wypali [emoji12]
Już nie mogę się doczekać tej wizyty, bo widziałam Pchełkę 18.10 ostatnio, kawał czasu [emoji39] [emoji39] [emoji39]
Podziwiam za tak długie utrzymywanie ciąży w tajemnicy, u mnie wie już chyba cała rodzinna wioska [emoji23] [emoji23] [emoji23]
/Na pewno rozpoczniesz szereg dobrych wiadomości!

reklama
Do góry