reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja jutro mam samo pobranie krwi na pappe ale wyniki dopiero 27.11 jak juz bede miec usg. A i tak mnie to tak stresuje ze masakra[emoji33]
Ty masz oba jednego dnia ? To bedziesz pewnie potem kolo 10-14dni musiala czekac na wynik z krwi
Tak, ja mam wszystko 26... nie jestem w ogóle doinformowana ile będę musiała czekac na wyniki. Wszystko dzieje sie dość późno bo to będzie już 13+4, a wiem, że najlepszy jest 12-13 tydzień na usg [emoji53]

Tak, ja mam wszystko 26... nie jestem w ogóle doinformowana ile będę musiała czekac na wyniki. Wszystko dzieje sie dość późno bo to będzie już 13+4, a wiem, że najlepszy jest 12-13 tydzień na usg [emoji53]
Ja też będę mieć późno 13+6 dni a na krew mam przyjść tydzień wcześniej. Mi położna ustalała termin według miesiączki także mam nadzieję że nie będzie za późno jednak

Ja też będę mieć późno 13+6 dni a na krew mam przyjść tydzień wcześniej. Mi położna ustalała termin według miesiączki także mam nadzieję że nie będzie za późno jednak
Ja również miałam termin ustalany na podstawie OM.. liczę, że w rejestracji wiedzą co robią, trzeba zaufać, że to dobry czas ;)

Ja również miałam termin ustalany na podstawie OM.. liczę, że w rejestracji wiedzą co robią, trzeba zaufać, że to dobry czas ;)
Dokładnie :) ja mam prenatalne dobiero 4 grudnia wiem że właśnie po 13 tygodniu dużo dziewczyn się dowiedziało już na tych pierwszych o płci także może będziemy miec ta szansę choć to mało ważne [emoji39][emoji23]

Z tego co pamiętam w pierwszej ciazy czekałam dwa tygodnie na wynik i pelny opis badań...
Teraz sie w sumie ciesze ze najpierw mam pappe a potem usg bo podczas usg bede miala juz pelny opis i omowienie przez lekarza i juz [emoji6]
Oby tylko wszystko bylo dobrze [emoji120][emoji120][emoji120]

Czekaj, masz teraz 26.11 badania i bedziesz miec 13+4 ? [emoji848] czy mi sie wydaje czy my mialysmy takie same tp i tc ? Ja 27.11 bede miała 12+5 [emoji848]
To jest z tego co kojarzę ostatni dzien na zdobienie tych badan...

Dokładnie :) ja mam prenatalne dobiero 4 grudnia wiem że właśnie po 13 tygodniu dużo dziewczyn się dowiedziało już na tych pierwszych o płci także może będziemy miec ta szansę choć to mało ważne [emoji39][emoji23]
Szczerze mówiąc po cichutku na to liczę [emoji5] [emoji5] [emoji5] już nawet nie obstawiam i nie nastawiam się na konkretną płeć, po prostu jestem niesamowicie ciekawa co żeśmy zmajstrowali [emoji23] [emoji39]

reklama
Do góry