reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To właśnie moje fasolki

Załączniki

• 15420174568883079406065547155547.jpg
    15420174568883079406065547155547.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 118
reklama
Mozna ale jego mamusia bardziej ode mnie uparta. Np jak dziecko sie urodzi to musze u nich 40 dni spac z dzieckiem! Ja sobie tego nie wyobrazam po porodzie o czy bede myslala to zeby jechac do domu dzieckiem sie nacieszyc i miec swiety spokój. Rozumiem ze chca pomoc ale to moga na kawe przyjsc pobawic sie z dzieckiem i tyle [emoji4]
Zdecydowanie musisz ich ustawić, bo będzie tylko gorzej :)

Tylko nie wiadomo czy na sukienki czy garniaczki patrzeć [emoji3] [emoji3] [emoji3] sama już zaczynam łapać fazę na urządzanie pokoju i oglądanie ciuszków - a jeszcze parę dni temu dziwiłam się jak dziewczyny pisały, że kompletują wyprawkę [emoji23]
Ja, zaczynam od stycznia kupować wszystko po malu, bo potem nie chcę mieć kraksy finansowej :p
Cześć dziewczyny! U nas leniwy weekend... Dzis i jutro już bez tz, także biore sie za czytanie[emoji5]
Mam do Was pytanie. Na 2-3 tyg przed porodem mamy wesele i tak sie zastanawiam... Czy dam radę[emoji15] wiadomo, że mlodzi chcą wiedzieć ile osób będzie i to miesiąc przed uroczystością... Poszlybyscie ? (Oczywiście o ile bobo nie będzie chcialo szybciej zawitać[emoji28])
Bardzo różnie może być. W pierwszej biegałam do samego końca a w drugiej już dwa miechy do końca było ciężko.

Witam dziewczyny:) u mnie też od rana leniwie-melduje się mam twinsów:) mam do Was pytanie bo trochę się obawiam. Na USG widać że jeden pęcherzyk jest dużo większy od drugiego to różnica ponad 8 mm , dzieciaki też różnej wielkości, nie wydaje Wam się że to dosyć dużo ?? Mam wizytę za tydzień więc dopytam jeszcze lekarza ale jakoś mnie to niepokoi... Zaraz wrzucę zdjęcie :)
Myślę, że to dosyć częste u bliźniąt, ale tylko lekarz Ci na to odpowie. Piękne dzidzie :)

Dziewczyny, czy wy też czasem czujecie lekkie twardnienie brzucha? Tak na dole, w okolicy macicy.

To normalne, czytalam ze czesto tak jest a przy narodzinach tez jedno moze bym o kilka cm wieksze lub wazyc wiecej, wiec nie stresuj sie glowa do gory i gratuluje [emoji4][emoji847]
Koleżanka urodziła bliźniaki : chłopak około 3100 a dziewczynka 2000. Generalnie zdrowiutkie i chyba w 38 tyg przez cc

Myślę, że to dosyć częste u bliźniąt, ale tylko lekarz Ci na to odpowie. Piękne dzidzie :)

Dziewczyny, czy wy też czasem czujecie lekkie twardnienie brzucha? Tak na dole, w okolicy macicy.
Tak ja. Wczoraj wzielam dwie nospy i dopiero zaczęło wracać do normy A przy tym jeszcze taki bolący był ten brzuch.

reklama
Do góry