Paradocsy 1402
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laseczki wszystko ok dzidzia jest serduszko puka 1,7 cm termin wg usg 22 czerwca . Niestety nie mam zdjęcia bo zostało w moich dokumentach .... Ale wszystko ok . Następna wizyta za miesiac
Zdecydowanie musisz ich ustawić, bo będzie tylko gorzejMozna ale jego mamusia bardziej ode mnie uparta. Np jak dziecko sie urodzi to musze u nich 40 dni spac z dzieckiem! Ja sobie tego nie wyobrazam po porodzie o czy bede myslala to zeby jechac do domu dzieckiem sie nacieszyc i miec swiety spokój. Rozumiem ze chca pomoc ale to moga na kawe przyjsc pobawic sie z dzieckiem i tyle [emoji4]
Ja, zaczynam od stycznia kupować wszystko po malu, bo potem nie chcę mieć kraksy finansowejTylko nie wiadomo czy na sukienki czy garniaczki patrzeć [emoji3] [emoji3] [emoji3] sama już zaczynam łapać fazę na urządzanie pokoju i oglądanie ciuszków - a jeszcze parę dni temu dziwiłam się jak dziewczyny pisały, że kompletują wyprawkę [emoji23]
Bardzo różnie może być. W pierwszej biegałam do samego końca a w drugiej już dwa miechy do końca było ciężko.Cześć dziewczyny! U nas leniwy weekend... Dzis i jutro już bez tz, także biore sie za czytanie[emoji5]
Mam do Was pytanie. Na 2-3 tyg przed porodem mamy wesele i tak sie zastanawiam... Czy dam radę[emoji15] wiadomo, że mlodzi chcą wiedzieć ile osób będzie i to miesiąc przed uroczystością... Poszlybyscie ? (Oczywiście o ile bobo nie będzie chcialo szybciej zawitać[emoji28])
Termjn akurat u uro mojej siostry [emoji23][emoji4]Laseczki wszystko ok dzidzia jest serduszko puka 1,7 cm termin wg usg 22 czerwca . Niestety nie mam zdjęcia bo zostało w moich dokumentach .... Ale wszystko ok . Następna wizyta za miesiac
Mama turka ojciec bułgar mieszkaja już w Niemczech jakies 8 latTo Turcy czy Bułgarzy? Bardzo fajny vlog oglądałam, Tur, Tur Polka s Turcji fajnie dziewczyna go prowadzi
To normalne, czytalam ze czesto tak jest a przy narodzinach tez jedno moze bym o kilka cm wieksze lub wazyc wiecej, wiec nie stresuj sie glowa do gory i gratuluje [emoji4][emoji847]To właśnie moje fasolki
Myślę, że to dosyć częste u bliźniąt, ale tylko lekarz Ci na to odpowie. Piękne dzidzieWitam dziewczyny u mnie też od rana leniwie-melduje się mam twinsów mam do Was pytanie bo trochę się obawiam. Na USG widać że jeden pęcherzyk jest dużo większy od drugiego to różnica ponad 8 mm , dzieciaki też różnej wielkości, nie wydaje Wam się że to dosyć dużo ?? Mam wizytę za tydzień więc dopytam jeszcze lekarza ale jakoś mnie to niepokoi... Zaraz wrzucę zdjęcie
Koleżanka urodziła bliźniaki : chłopak około 3100 a dziewczynka 2000. Generalnie zdrowiutkie i chyba w 38 tyg przez ccTo normalne, czytalam ze czesto tak jest a przy narodzinach tez jedno moze bym o kilka cm wieksze lub wazyc wiecej, wiec nie stresuj sie glowa do gory i gratuluje [emoji4][emoji847]
Tak ja. Wczoraj wzielam dwie nospy i dopiero zaczęło wracać do normy A przy tym jeszcze taki bolący był ten brzuch.Myślę, że to dosyć częste u bliźniąt, ale tylko lekarz Ci na to odpowie. Piękne dzidzie
Dziewczyny, czy wy też czasem czujecie lekkie twardnienie brzucha? Tak na dole, w okolicy macicy.
Ja wyczuwam coś takiego wieczorami, ale w okolicach prawej strony, taką twardą "kulkę" (?). Rano dopiero przechodzi.Myślę, że to dosyć częste u bliźniąt, ale tylko lekarz Ci na to odpowie. Piękne dzidzie
Dziewczyny, czy wy też czasem czujecie lekkie twardnienie brzucha? Tak na dole, w okolicy macicy.