W trzeciej ciąży w 20tygodniu przenosilismy się z Irlandii do Polski ;-) to był niezły hadrcoreTez mam nadzieje ze zdążymy przeprowadzkę zrobić przed porodem [emoji57] pakowanie i przeprowadzka 350km stąd bedzie sporym wyzwaniem, tym bardziej w zaawansowanej ciąży [emoji57]
I dobrze i niedobrze, że bliskoU nas taka sytuacja ze i rodzice i tesciowie w tym samym miescie. Tesciowie inna narodowość wiec swoje rytualy probuja juz u nas wprowadzić a nawet dziecka jeszcze na świecie nie ma[emoji35]...po narodzinach wiem ze bedzie z nimi ciężko.Zostaje nam wybór albo sprzeciw i kłótnie albo pozwolić wejść na glowe [emoji31]
Dacie radę, jeśli jest możliwość pokoju, żebyś mogła wyjść z dzieckiem z tego hałasu na sali to spokojnieMy na szczęście obje dziadków mamy praktycznie pod nosem, ale nie wyobrażam sobie zostawić takiego maleństwa. Później jak już troszkę większy będzie to tak, ale na początku czuje, że nie potrafiłabym cieszyć się z wolnego czasu, mając cały czas w głowie co u mojego malenstwa... W ogóle to się zastanawiam jak to będzie, bo w sierpniu mam wesele siostry i jak dany radę z dzidzia![]()
Wieczorem to ja mam 6 miesiąc hahahahJa mam wieczorem, ale to bardziej wzdęcie niż ciąża![]()
Leniwy dzień dzisiaj znowu, co prawda znajomi przyjeżdżają na obiad z córką, ale to tak na luzie, wiec nie musze się jakoś specjalnie przygotowywać.
Rano strzyglam moich trzech facetów, wiec teraz odpoczywam, bo jednak kręgosłup boli jak trochę dłużej stoję.