Paradocsy 1402
Początkująca w BB
Dziewczyny mozecie mi napisać ile mm miał u Was pęcherzyk ciążowy a ile zarodek w 8 tygodniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to ma byc pgin prowadzacy ciaze ??Witajcie kochane. Ja dziś byłam u swojej ginekolog i wyszłam z gabinetu zawiedziona. Sprawdziła wyniki krwi i wszystko. A jak zapytałam o badania prenatalne to powiedziała że jestem za młoda. A jak mnie zbadał to zeszłam z fotela z płaczem. Nie zmierzyła ciśnienia nie zwarzyla..
Pecherzyk to niw pamiętam ile ale dzidzius mial 1,26cm, bylam w 7+4Dziewczyny mozecie mi napisać ile mm miał u Was pęcherzyk ciążowy a ile zarodek w 8 tygodniu?
Ahh czyli na nfz..ktory masz tc teraz ? Z tego co pamietam na nfz to pierwsze usg dopiero po 10tc..Tak jestem rocznik 91 mówi że to moja 4 ciąża tzn 3 i nie jestem w grupie ryzyka. Byłam u mojej prowadzącej na NFZ. Wróciłam do domu i przepisałam się do innego lekarza.
Witajcie kochane. Ja dziś byłam u swojej ginekolog i wyszłam z gabinetu zawiedziona. Sprawdziła wyniki krwi i wszystko. A jak zapytałam o badania prenatalne to powiedziała że jestem za młoda. A jak mnie zbadał to zeszłam z fotela z płaczem. Nie zmierzyła ciśnienia nie zwarzyla..
Nie pamiętam ile pęcherzyk, ale zarodek w 7+0 wg OM, wg usg 6+4 miał zaledwie 7 mm.Dziewczyny mozecie mi napisać ile mm miał u Was pęcherzyk ciążowy a ile zarodek w 8 tygodniu?
Ja też poprzednio miałam ale gdzieś od 20t a nie od 10, dlatego zastanawiam się czy to normalne. Trochę mnie pocieszylas.Napinanie też mam. W każdej ciąży tak miałam od samego początku. Pytalam nawet o to gina ;-) Ale powiedział, że wszystko w normie. No chyba że po takich napieciach zaczeloby się coś dziać z szyjką. Ale u mnie dzieciaki donoszone, żadnego skracania, rozwierania szyjki przed czasem.
Dziewczyny mozecie mi napisać ile mm miał u Was pęcherzyk ciążowy a ile zarodek w 8 tygodniu?