reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Tak jestem rocznik 91 mówi że to moja 4 ciąża tzn 3 i nie jestem w grupie ryzyka. Byłam u mojej prowadzącej na NFZ. Wróciłam do domu i przepisałam się do innego lekarza.

Witajcie kochane. Ja dziś byłam u swojej ginekolog i wyszłam z gabinetu zawiedziona. Sprawdziła wyniki krwi i wszystko. A jak zapytałam o badania prenatalne to powiedziała że jestem za młoda. A jak mnie zbadał to zeszłam z fotela z płaczem. Nie zmierzyła ciśnienia nie zwarzyla..
I to ma byc pgin prowadzacy ciaze ??
Ja mam 22lata i dostalam skierowanie od prywatnego ginekologa na prenatalne na nfz...(u mnie zle wyniki)
A to u ciebie nie ma ze polozna najpierw waży, mierzy ciśnienie ?
Usg tez nie mialas ? To prywatna wizyta czy na nfz ?

Witajcie kochane. Ja dziś byłam u swojej ginekolog i wyszłam z gabinetu zawiedziona. Sprawdziła wyniki krwi i wszystko. A jak zapytałam o badania prenatalne to powiedziała że jestem za młoda. A jak mnie zbadał to zeszłam z fotela z płaczem. Nie zmierzyła ciśnienia nie zwarzyla..

Na prenatalne za młoda? Idź gdzieś prywatnie, to ważne badanie.

Napinanie też mam. W każdej ciąży tak miałam od samego początku. Pytalam nawet o to gina ;-) Ale powiedział, że wszystko w normie. No chyba że po takich napieciach zaczeloby się coś dziać z szyjką. Ale u mnie dzieciaki donoszone, żadnego skracania, rozwierania szyjki przed czasem.
Ja też poprzednio miałam ale gdzieś od 20t a nie od 10, dlatego zastanawiam się czy to normalne. Trochę mnie pocieszylas. :)

reklama
Do góry