reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Myślę, że to dosyć częste u bliźniąt, ale tylko lekarz Ci na to odpowie. Piękne dzidzie :)

Dziewczyny, czy wy też czasem czujecie lekkie twardnienie brzucha? Tak na dole, w okolicy macicy.
Ja niestety jeszcze nie ale od czasu do czasu (nie w każdy dzien )czuje jak sie chyba macica poszerza bo czuje takie ciągnięcie z kuciem [emoji848]

reklama
Chodziło mi raczej o napinanie brzucha, nie jest bolesne tylko odczuwalne.
Napinanie też mam. W każdej ciąży tak miałam od samego początku. Pytalam nawet o to gina ;-) Ale powiedział, że wszystko w normie. No chyba że po takich napieciach zaczeloby się coś dziać z szyjką. Ale u mnie dzieciaki donoszone, żadnego skracania, rozwierania szyjki przed czasem.

Witajcie kochane. Ja dziś byłam u swojej ginekolog i wyszłam z gabinetu zawiedziona. Sprawdziła wyniki krwi i wszystko. A jak zapytałam o badania prenatalne to powiedziała że jestem za młoda. A jak mnie zbadał to zeszłam z fotela z płaczem. Nie zmierzyła ciśnienia nie zwarzyla..

Witajcie kochane. Ja dziś byłam u swojej ginekolog i wyszłam z gabinetu zawiedziona. Sprawdziła wyniki krwi i wszystko. A jak zapytałam o badania prenatalne to powiedziała że jestem za młoda. A jak mnie zbadał to zeszłam z fotela z płaczem. Nie zmierzyła ciśnienia nie zwarzyla..
Za młoda na prenatalne? Co ona opowiada... A to będzie Twoja prowadząca?

Hej [emoji6] ale naprodukowałyscie. Ja z tym brzuchem ogólnie mam dziwne bóle, pisałam Wam już.. Ale właśnie tak jak mówicie, tam zachodzi mnóstwo zmian i macica się rozciąga. A ja mam dziś lenia. Tzn pozmywalam, zrobiłam obiad, ale teraz bym tylko leżała [emoji3]

reklama
Byłaś na prywatnej wizycie????
Jeśli Twój nick wskazuje rocznik to jesteśmy rówieśniczkami. Dostałam skierowanie na prenatalne bez mrugnięcia okiem.. poza tym od lekarza prywatnego - będę mieć darmowe badania.

Do góry