reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry w niedzielę.. Ja pobudka 7.15 bo tak synek spal a daliśmy tatusiowi pospać do 10 :) teraz młody ma drzemke a my sobie leżymy potem jedziemy do restauracji na obiadek, później figle migle dla synka a wieczorem idziemy z mężem do kina :)
Wszystko czyli zachcianki dotyczące jedzenia, chiński kalendarz, metoda Ramziego, seks w owulację i podwyższone libido? [emoji23]
U mnie jedzenie dzięwczynkowe, chiński kalendarz sama nie wiem jak określić ponieważ zaszłam 30.09 lub 1.10 ale 14.10 miałam urodziny i na który wiek patrzeć?? 24 czy 25??
Ramzi raczej chlopczykowy i seks w owulacje czyli też chlopczykowy... Przy czym pierwszy synek :) ale mi Plec obojętna :)

reklama
Liczę na to, że u mnie też tak będzie z tym libido! [emoji39]

A co do wieku na forum - patrząc na tabelkę wysnuwam dwa wnioski - ogólnie jestem tutaj jedną z mlodszych (27 lat), ale też jedną z niewielu w pierwszej ciąży w TYM wieku, także sama nie wiem jak to odbierać [emoji39] chyba każdy ma tyle lat na ile się czuje i dojrzewa do dziecka w innym czasie :)
Dokladnie, każdy w innym czasie dojrzewa do decyzji o dziecku [emoji4]
Patrzac na tabelke to jestem tu najmlodsza (chyba ze jakies dziewczyny nie sa wpisane a maja mniej ode mnie [emoji6]) ale jakby nie patrzec to moja 3ciąża no i mam juz jedno 4,5letnie dziecko[emoji12]

Hejo
Chce się przejechać do maka. Mają jakąś promocję, ale nie do końca mój mózg ją rozumie...
Czy ten kupon na 2x2 for you znaczy, że dostanę chikrea, fresha, frytki i napój i to wszystko razy dwa??
Screenshot_20181111-123512.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181111-123512.jpg
    Screenshot_20181111-123512.jpg
    72,5 KB · Wyświetleń: 298
Ja tez mam juzbswoje lata ale czuje sie lepiej niz jak bylam 20 latka. Mialam nadwage, dopiero z czasem nauczylam sie dbac o siebie i ten wiek dla mnie jest idealny.
Tabelka zrobiona dopisane chyba 2 osoby czekam na wiadomosc od aniaslu poniewaz poprzednia musialam wydrukowac potem zeskanowac i dopiero wrzucic ale przez to jakosc ciut gorsza. Wiec napisalam z zapytaniem jak wrzucic zeby byla idealna zobaczymy co odpisze i wrzucam od razu.
My plan na dzisiaj, obijac sie. Chociaz zaraz jedziemy na budowe na chwile bo chcialam zobaczyc co jest zrobione. Mala idzie na drzemke to starsza ją przypilnuje. Marsz niepodleglosci zaliczony,hymn odspiewany a w domu leca filmy dokumentalne, lubie takie klimaty

Hejo
Chce się przejechać do maka. Mają jakąś promocję, ale nie do końca mój mózg ją rozumie...
Czy ten kupon na 2x2 for you znaczy, że dostanę chikrea, fresha, frytki i napój i to wszystko razy dwa??Zobacz załącznik 915547
Jak na mój mózg (też ciążowy zresztą [emoji39] ) to do wyboru kanapka + frytki LUB napój x2 i to za 8 zł. [emoji39]
Mi jedzenie w macu jakoś nie smakuje, lubię tylko cappuccino stamtąd [emoji3]

W poniedziałek pierwsza dopiero i normalnie paznokcie obgryzam..... miałam już sporo problemów z córką ( dwie operacje kardio zaraz po urodzeniu) i teraz się boję trochę.... A jeszcze mam pytanie co do badań konkretnych jeśli chodzi o serce plodu to chyba doppler się robi??? Ja w ciąży pierwszej nie miałam więc nie wiem....
W przypadku podejrzenia nieprawidłowości robi się USG serca płodu.

reklama
Ja to znów jestem najstarsza. :(
Ja zawsze mowie ze wazniejsze jest to na ile sie czujesz a nie te rok urodzenia [emoji12]
Ja jestem jedna z najmłodszych a czuje sie jakbym miala okolo 40[emoji12]tzn chodzi mi bardziej o stan umyslu i jak do wiekszosci spraw podchodze [emoji6] na pewno nie jestem wyluzowana 20latka [emoji12][emoji12] ale mi z tym dobrze [emoji6]

Ostatnia edycja:
Do góry