reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny przebrnelam przez to . Skończyłam cały wątek . Gratuluję wszystkim pieknych fasolkek . Ja jeszcze zdjęć nie mam bo idę dopiero na pierwszą wizytę . Wiem trochę późno ,ale tu się raczejna niczym nie spieszą.... Tak na lajcie wszystko.... mam już badania prawie wszystkie ok oprócz prób watrobowych .podwyższone . Miala może któraś z Was tak?

U mnie są podwyższone, ale na razie znośnie wiec mam pod kontrola :)

reklama
No wiec witam się i ja! Jestem w szoku bo z młoda wstalysmy jakieś 40minut temu [emoji23] wczoraj naszło nas na sushi wiec o godzinie 20.30 szukałam na szybko gdzie mogę zamowic i tym sposobem prawie o 22 zrobiłyśmy sobie ucztę w lozku! Ciutkę przesadziłam bo zamowilam aż 74 kawałki [emoji23]
IMG_4328.JPG

Nawet połowy nie zjadlysmy wiec dzisiaj na sniadanie sushi i zapewne na drugie sniadanie również :p ale patrząc na to która jest godzina to coś czuje ze spędzimy dzień z sushi w lozku [emoji23]

Załączniki

• IMG_4328.JPG
    IMG_4328.JPG
    445,7 KB · Wyświetleń: 262
Żeby to tylko imię Twojego partnera było ,a nie że jakis Antonio będziesz wołać . W sensie że Banderas
No właśnie...[emoji23][emoji23][emoji23]
No wiec witam się i ja! Jestem w szoku bo z młoda wstalysmy jakieś 40minut temu [emoji23] wczoraj naszło nas na sushi wiec o godzinie 20.30 szukałam na szybko gdzie mogę zamowic i tym sposobem prawie o 22 zrobiłyśmy sobie ucztę w lozku! Ciutkę przesadziłam bo zamowilam aż 74 kawałki [emoji23]Zobacz załącznik 915526
Nawet połowy nie zjadlysmy wiec dzisiaj na sniadanie sushi i zapewne na drugie sniadanie również [emoji14] ale patrząc na to która jest godzina to coś czuje ze spędzimy dzień z sushi w lozku [emoji23]
Udusze cie kobieto [emoji23][emoji23][emoji23]

No wiec witam się i ja! Jestem w szoku bo z młoda wstalysmy jakieś 40minut temu [emoji23] wczoraj naszło nas na sushi wiec o godzinie 20.30 szukałam na szybko gdzie mogę zamowic i tym sposobem prawie o 22 zrobiłyśmy sobie ucztę w lozku! Ciutkę przesadziłam bo zamowilam aż 74 kawałki [emoji23]Zobacz załącznik 915526
Nawet połowy nie zjadlysmy wiec dzisiaj na sniadanie sushi i zapewne na drugie sniadanie również [emoji14] ale patrząc na to która jest godzina to coś czuje ze spędzimy dzień z sushi w lozku [emoji23]
Wygląda pysznie, ale w tym zestawie sushi jest surowa ryba?

reklama
Do góry