reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam się w 11tc :) wyspana jestem średnio, bo koty rozrabialy od 6 :p

Nieee no, nie mów, że Cię to rusza! [emoji12]
Hahaha, raczej bawi, bo czuję się o wiele młodziej a tu niektórym bliżej do mojej córki niż do mnie :D
Widac chyba tylko my tu cierpimy na te ciazowe sny [emoji12]
Ja ogolnie mam zawsze takie "zywe" i realistyczne sny a w ciazy to juz w ogole [emoji12] dobrze ze jak narazie nie mam takich jak w pierwszej [emoji23] wtedy co noc jaakies erotyczne [emoji23] niech teraz nic takiego mi sie nie sni bo ja w dodatku gadam przez sen[emoji23][emoji23][emoji23]
Nie tylko wy, ja zawsze mam takie mega surrealistyczne sny, tylko ciężko je nawet opisać, to se daję spokój.

Ja liczę na to, że od 4 miesiąca gospodarka hormonalna się zmieni na plus w tej sprawie [emoji6]
Czasem zastanawiam się czy to wszystko nie ma podłoża psychicznego. W końcu jesteśmy w całkiem nowej sytuacji.. ja przed pierwszą wizytą u lekarza wręcz bałam się, że seks doprowadzi do poronienia (co w prawidłowej ciąży jest bzdurą...ale nie umiałam tego wyprzeć z głowy).
Moje libido ostatnio rośnie bardzo, ale możliwe że właśnie dlatego że już końcówka pierwszego tymestru. :)

reklama
Witam się w 11tc :) wyspana jestem średnio, bo koty rozrabialy od 6 [emoji14]

Hahaha, raczej bawi, bo czuję się o wiele młodziej a tu niektórym bliżej do mojej córki niż do mnie :D

Nie tylko wy, ja zawsze mam takie mega surrealistyczne sny, tylko ciężko je nawet opisać, to se daję spokój.

Moje libido ostatnio rośnie bardzo, ale możliwe że właśnie dlatego że już końcówka pierwszego tymestru. :)
Liczę na to, że u mnie też tak będzie z tym libido! [emoji39]

A co do wieku na forum - patrząc na tabelkę wysnuwam dwa wnioski - ogólnie jestem tutaj jedną z mlodszych (27 lat), ale też jedną z niewielu w pierwszej ciąży w TYM wieku, także sama nie wiem jak to odbierać [emoji39] chyba każdy ma tyle lat na ile się czuje i dojrzewa do dziecka w innym czasie :)

Do góry