reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam się wyspana po raz pierwszy. Co do snów to ja mam bardzo realistyczne czasem mnie trochę męczą.. Już jestem po śniadaniu i tu szok nie ma mdłości, może już koniec :) My dzisiaj jedziemy na świąteczny obiad na gęsine. :D

Witam się wyspana po raz pierwszy. Co do snów to ja mam bardzo realistyczne czasem mnie trochę męczą.. Już jestem po śniadaniu i tu szok nie ma mdłości, może już koniec :) My dzisiaj jedziemy na świąteczny obiad na gęsine. :D
Ooooo gęsina! Jechałam wczoraj z mężem do Ikei do Bydgoszczy i w małej miejscowości obok Torunia załapaliśmy się na festiwal gęsiny z Makłowiczem w roli głównej [emoji39] zakończyło się to degustacją oczywiście [emoji12] [emoji12] [emoji12]

U mnie libido baaaardzo wysokie , więc po udanym wieczorze spało mi się fantastycznie :-p
W środę na wizycie okazało się, że luteiny nie muszę już brać więc korzystam :-D

Ja liczę na to, że od 4 miesiąca gospodarka hormonalna się zmieni na plus w tej sprawie [emoji6]
Czasem zastanawiam się czy to wszystko nie ma podłoża psychicznego. W końcu jesteśmy w całkiem nowej sytuacji.. ja przed pierwszą wizytą u lekarza wręcz bałam się, że seks doprowadzi do poronienia (co w prawidłowej ciąży jest bzdurą...ale nie umiałam tego wyprzeć z głowy).
Może faktycznie poczęści to podświadomość, mam jednak nadzieję, że to nam minie :)

Witaj @Aasial..
Milo cię poznać :) gratuluję fasolki...

Ja na zwolnieniu prawie od początku odkąd się dowiedziałam.. Natomiast czekam wizyty 28.11 I mam nadzieję że lekarz pozwoli mi już wrócić do pracy..

Hej :):)
Jestem tu nowa i pozwólcie ze się dołączę do Was :) Jestem Asia i mam 28 lat ;) Za pierwszym razem udało nam sie z mężem zajść w ciąże <szczeliwa> termin mam na początek czerwca ;) mam pytanie kiedy poszłyście na zwolnienie lekarskie ?
Witaj na forum! Nam też sie udało za pierwszym razem, aż ciężko było mi uwierzyć ;)

Ja nie poszłam na zwolnienie i nie zamierzam w najbliższym czasie. :)

Witam się i ja [emoji4] dzisiaj spędzam cały dzień u babci, więc smacznie i leniwie [emoji3] mój mąż pojechał do Warszawy z kolegami, więc odpoczywam całą niedzielę. Fajnie, że jutro wolne. Wyszły mi bakterie w moczu i mam zlecony posiew moczu i zastanawiam się, czy w trakcie brania uroseptu mogę zrobić.

reklama
Do góry