reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

witam się w 7+2 ale ten czas leci:) ja już po śniadanko, odpoczywam i czekam na południe jedziemy na obiad do teściów, na szczęście nie muszę gotować ;) od kilku dni chodzi za mną grochówka :biggrin2: chyba w tygodniu się nie obejdzie ;) miłej niedzieli!
Ja dziś również obiadek u teściów, później do moich rodziców także dziś mało co w domu będziemy. Śniadanie mam z głowy, bo zostało sporo jedzenia z wczorajszej imprezy :) a na kolację chyba gdzieś pójdziemy do restauracji :) dziś zapowiada się leniwa niedziela. W sumie należy mi się wczoraj się narobiłam :p

reklama
Jeeeeju! To moja mleczna fontanna jest zdecydowanie mniej hardcorowa [emoji12]
Smacznej kawki i miłego dnia ;*
Ja już wsunęłam jajeczka gotowane i trochę zieleninki [emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji39]
Widac chyba tylko my tu cierpimy na te ciazowe sny [emoji12]
Ja ogolnie mam zawsze takie "zywe" i realistyczne sny a w ciazy to juz w ogole [emoji12] dobrze ze jak narazie nie mam takich jak w pierwszej [emoji23] wtedy co noc jaakies erotyczne [emoji23] niech teraz nic takiego mi sie nie sni bo ja w dodatku gadam przez sen[emoji23][emoji23][emoji23]

Dzień dobry [emoji257] pije cappuccino i nic mi sie nie chce [emoji12]
Mi dzis sie śniło ze padal juz snieg a ja mialam gdzieś wyjść, ale nie mialam kurtki zimowej i szlam w samym swetrze z duzym brzuchem i z kazda chwila ten brzuch mi zamarzal i ktos po drodze uderzyl w niego i on pękł jak lód... nienawidzę ciazowych snów[emoji31]
O matko, to musiał być horror... :szok:

Witam sie niedzielnie. Ja juz gotuje rosołek a zaraz zabieram soe za robienie schabu na obiad. Dzisiaj mamy w planach o 12 pojechać na wspolne odspiewanie hymnu a później jeszcze odwiedzic jeden cmentarz. Pogoda jest dzisiaj cudowna więc po obiedzie zaliczmy rodzinny spacerek.

Widac chyba tylko my tu cierpimy na te ciazowe sny [emoji12]
Ja ogolnie mam zawsze takie "zywe" i realistyczne sny a w ciazy to juz w ogole [emoji12] dobrze ze jak narazie nie mam takich jak w pierwszej [emoji23] wtedy co noc jaakies erotyczne [emoji23] niech teraz nic takiego mi sie nie sni bo ja w dodatku gadam przez sen[emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha, może na erotyczne przyjdzie czas w 2 trymestrze [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Cześć wszystkim. Niedawno się obudzilam w końcu wyspana. Moj partner zaprosił rodzine na obiad i bedzie gotować [emoji3] ja mu pomoge ale nie dużo. Na razie wylegujemy sie w łóżku ze słodkim popcornem[emoji13]

Hahaha, może na erotyczne przyjdzie czas w 2 trymestrze [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Oby nie bo jak bede gadac przez sen to tz moze mieć cos przeciwko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
W pierwszej ciąży bylam sama wiec moglo mi sie snic wszystko i moglam gadac przez sen bo nikt sie nie czepiał [emoji23] [emoji23][emoji23][emoji23]

Moje libido też kiepskie, masakra kiedy to minie
Ja liczę na to, że od 4 miesiąca gospodarka hormonalna się zmieni na plus w tej sprawie [emoji6]
Czasem zastanawiam się czy to wszystko nie ma podłoża psychicznego. W końcu jesteśmy w całkiem nowej sytuacji.. ja przed pierwszą wizytą u lekarza wręcz bałam się, że seks doprowadzi do poronienia (co w prawidłowej ciąży jest bzdurą...ale nie umiałam tego wyprzeć z głowy).

reklama
Oby nie bo jak bede gadac przez sen to tz moze mieć cos przeciwko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
W pierwszej ciąży bylam sama wiec moglo mi sie snic wszystko i moglam gadac przez sen bo nikt sie nie czepiał [emoji23] [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja myślę, że Twój partner się nie obrazi na wypowiadanie jego imienia przez sen i jednoznaczne propozycje [emoji3] o ile właśnie to postanowisz zakomunikować [emoji23]

Do góry