reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
witam się w 7+2 ale ten czas leci:) ja już po śniadanko, odpoczywam i czekam na południe jedziemy na obiad do teściów, na szczęście nie muszę gotować ;) od kilku dni chodzi za mną grochówka :biggrin2: chyba w tygodniu się nie obejdzie ;) miłej niedzieli!

Dziewczyny a ja mam takie głupie pytanie. Wybaczcie blondynce[emoji6] ja mam dziś 8+1d wg OM i teraz jak bym chciała poczytać o rozwoju dzidziusia w tym tygodniu to wpisac 8 tc? Czy 9 tc? Bo teoretycznie zaczynam 9 nie?

Dziewczyny a ja mam takie głupie pytanie. Wybaczcie blondynce[emoji6] ja mam dziś 8+1d wg OM i teraz jak bym chciała poczytać o rozwoju dzidziusia w tym tygodniu to wpisac 8 tc? Czy 9 tc? Bo teoretycznie zaczynam 9 nie?
Zaczynasz 9 i o tym tygodniu możesz śmiało czytać [emoji5] lekarze natomiast liczą skończone tygodnie.

Dzień dobry [emoji257] pije cappuccino i nic mi sie nie chce [emoji12]
Mi dzis sie śniło ze padal juz snieg a ja mialam gdzieś wyjść, ale nie mialam kurtki zimowej i szlam w samym swetrze z duzym brzuchem i z kazda chwila ten brzuch mi zamarzal i ktos po drodze uderzyl w niego i on pękł jak lód... nienawidzę ciazowych snów[emoji31]

Dzięki bardzo nie byłam pewna.... A czytałam wcześniej o Twoim " życiu nocnym" hahaha . I Ty się wysypiasz po takich przebojach ?
Haha, libido -10 więc chociaż sny mam ciekawe [emoji28] [emoji28] [emoji28] w miarę się wysypiam, ale jestem taka zakręcona z rana... próbuję wyprzeć te głupotki [emoji39] [emoji39] [emoji39]

reklama
Dzień dobry [emoji257] pije cappuccino i nic mi sie nie chce [emoji12]
Mi dzis sie śniło ze padal juz snieg a ja mialam gdzieś wyjść, ale nie mialam kurtki zimowej i szlam w samym swetrze z duzym brzuchem i z kazda chwila ten brzuch mi zamarzal i ktos po drodze uderzyl w niego i on pękł jak lód... nienawidzę ciazowych snów[emoji31]
Jeeeeju! To moja mleczna fontanna jest zdecydowanie mniej hardcorowa [emoji12]
Smacznej kawki i miłego dnia ;*
Ja już wsunęłam jajeczka gotowane i trochę zieleninki [emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji39]

Do góry