reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witajcie :-)
Mąż poszedł na wschód słońca na plażę, a ja się dopiero z synem obudziłam, córka nadal śpi. Nie chcę mi się wstawać, ale głód wzywa
..tylko co tu zjeść? :-D
Dobrej niedzieli Wam życzę :-*

reklama
Witam się niedzielnie i świątecznie
Moje dzieci jak zwykle wstaly wcześnie
Mąż musiał pilnie pojechać do rodziny no i tak siedzę sama z nimi...
Starszaki ubrany się i się bawią a młody jeszcze śpi u mnie w łóżku więc korzystam i leżę sobie
O dziwo moje mdłości jeszcze nie dały o sobie znać więc odpoczywam
Moja jeszcze śpi. Ja też jakoś nie mam dziś mdłości za to brzuch mnie pobolewa ale to chyba norma zwłaszcza że dziś przypada dzien @

Cos takiego
20181025_091623.jpg

Załączniki

• 20181025_091623.jpg
    20181025_091623.jpg
    100,4 KB · Wyświetleń: 301
Też mi sie wydaje że to nie ma znaczenia co się je. Bardziej od kobiety zależy.
No wiem wiem! Ja tak z przymrużeniem oka to piszę. :) tyle mądrości na ten temat jest w internecie, że mogłabym napisać książkę
"Mity ciążowe-
czyli jak zwariować od czytania Internetów" [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Witam się przy niedzieli, dopiero się obudziłam [emoji33] [emoji33] [emoji33] pierwszy raz od kilku tygodni spałam tak długo! Głupie sny mnie jednak nie ominęły [emoji28]

reklama
No wiem wiem! Ja tak z przymrużeniem oka to piszę. :) tyle mądrości na ten temat jest w internecie, że mogłabym napisać książkę
"Mity ciążowe-
czyli jak zwariować od czytania Internetów" [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Witam się przy niedzieli, dopiero się obudziłam [emoji33] [emoji33] [emoji33] pierwszy raz od kilku tygodni spałam tak długo! Głupie sny mnie jednak nie ominęły [emoji28]
Podziel się jakie rewelacje Ci się śniły [emoji6]

Do góry