reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Zastawkowe zwezeie aorty.
No to też z aorta problem.... trzymam kciuki żeby było dobrze wszystko i żeby się obeszło bez zabiegu..... I napewno tak będzie . Jakby coś to pisz jak nie tu to na priv.... jakbyś chciała coś wiedzieć... Ja lekarzem nie jestem ani wszystkich rozumow nie pozjadalam ale coś się orientuję.... My jeździliśmy do Poznania co miesiąc przez 4 lata na kontrolę.....

No to też z aorta problem.... trzymam kciuki żeby było dobrze wszystko i żeby się obeszło bez zabiegu..... I napewno tak będzie . Jakby coś to pisz jak nie tu to na priv.... jakbyś chciała coś wiedzieć... Ja lekarzem nie jestem ani wszystkich rozumow nie pozjadalam ale coś się orientuję.... My jeździliśmy do Poznania co miesiąc przez 4 lata na kontrolę.....
Dzięki wielkie [emoji8][emoji8]my mamy swojego kardio w Zielonej Górze, akurat w tym miesiącu musimy sie właśnie wybrać, wizyte mamy pod koniec miesiąca wiec zobaczymy co i jak.

Ja z okazji mdłości właśnie ciągle coś małego podjadam, to mi pomaga. Choć na szczęście już jest coraz lepiej. Za to niestety wzdęcia ciągle męczą.

O jaki wielki! :) ciekawe jak moj, dzisiaj 10+0

Wstyd przyznać, ale cola i żelki też mi pomagają :p chociaż staram się nie jeść ich za często.

Mój też! I generalnie wszelkie owoce. W ogóle mogę się ostatnio żywić owocami :D

Dziewczyny, jakieś sposoby na wzdęcia?? Czasem pod wieczór okropnie mnie męczą :(
Mam to samo niestety wzdecia na wieczór. Mnie pomaga herbata z koprem włoskim, czasem uda się wizyta w toalecie i to chyba dzięki wodzie z imbirem i cytryną. Słyszałam że można też brać espunisan.

reklama
Witam się niedzielnie i świątecznie
Moje dzieci jak zwykle wstaly wcześnie
Mąż musiał pilnie pojechać do rodziny no i tak siedzę sama z nimi...
Starszaki ubrany się i się bawią a młody jeszcze śpi u mnie w łóżku więc korzystam i leżę sobie
O dziwo moje mdłości jeszcze nie dały o sobie znać więc odpoczywam

Do góry