reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Liwia też z hipotrofia 2290/ 45 cm. Ale dzieci serduszkowe już tak mają. Potem po.dwoch latach okazało się że od leków ototoksycznych straciła słuch .... Ale lekarze już nie patrzyli na następstwa tylko ratowali jej życie.... Tak że teraz bardzo się denerwuje jak to wszystko będzie . Szczerze to już nie planowalam bo się balam ale stalo się że jest dzidziuś i widocznie tak musiało być .... I jest/ Bedzie kochany.... uff ale się rozpisalam

Ja trzymam mocno za Was kciuki i wierze, ze będzie dobrze. Niestety wiem, ze łatwo pisać nie myśl o tym, nie przejmuj się czy nie nakręcaj - tym bardziej jak już masz swoje przeżycia. Ale musimy mocno wierzyć, ze będzie dobrze. Jakby Cię łapał dół śmiało pisz, mamy hipciow się rozumieją i damy radę razem. Ale i tak tym razem będzie dobrze i już!!!:)

reklama
Ja trzymam mocno za Was kciuki i wierze, ze będzie dobrze. Niestety wiem, ze łatwo pisać nie myśl o tym, nie przejmuj się czy nie nakręcaj - tym bardziej jak już masz swoje przeżycia. Ale musimy mocno wierzyć, ze będzie dobrze. Jakby Cię łapał dół śmiało pisz, mamy hipciow się rozumieją i damy radę razem. Ale i tak tym razem będzie dobrze i już!!!:)
Dzięki bardzo..... to dla mnie naprawdę wiele.... . Ogólnie jestem dość pozytywnie nastawiona osobą , przynajmniej staram się ,ale jak zobaczyłam te moje wyniki to mnie scielo i wszystko wróciło .no nic nie ma się co nakrecac trzeba czekać do wizyty...

Dzięki bardzo..... to dla mnie naprawdę wiele.... . Ogólnie jestem dość pozytywnie nastawiona osobą , przynajmniej staram się ,ale jak zobaczyłam te moje wyniki to mnie scielo i wszystko wróciło .no nic nie ma się co nakrecac trzeba czekać do wizyty...
Lekarz na pewno wiele Ci wyjaśni i przestaniesz się martwić, chociaż wiem, że to trudne. W razie czego da Ci leki.

reklama
Boszsz... poplakalam się..... Hormony..... Ale wszystko dobrze z Twoim synkiem? Nic się nie dzieje niepokojacego? Dziękuję . Staram się nie czytać.... za dużo w necie ale czasem to silniejsze ode mnie
Nie czytaj, tak lepiej [emoji6] lekarz na pewno cie uspokoi [emoji8]

Tak, z synkiem jest ok. Choc z tego co nasz lekarz mowil za kilka lat jak wejdzie w okresz szybkiego dojrzewania, przez to zwężenie ktore ma serduszko bedzie miało wiecej roboty i może nie nadążać z pompowaniem krwi wtedy moaga zdarzyc sie omdlenia czy szybsze zmęczenie. Jesli tak bedzie to zabieg bedzie nieunikniony niestety.

Do góry