reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mnie tak samo ciepła woda z dużą ilością soku z cytryny, a lekarz mi powiedzial ze na mdłości najlepiej coś po prostu zjeść jak tylko się zaczyna robić niedobrze.
Ja z okazji mdłości właśnie ciągle coś małego podjadam, to mi pomaga. Choć na szczęście już jest coraz lepiej. Za to niestety wzdęcia ciągle męczą.
A ja już po wizycie, na szczęście wszystko jest ok, bo szłam wystraszona, rano zauważyłam małą plamke krwi, do tego częste bóle brzucha i jeszcze to wysokie tsh, także miałam czarne myśli. Dzidziuś ma już 3,80 cm i 10 tc+3dn
O jaki wielki! :) ciekawe jak moj, dzisiaj 10+0

Coca cola, mi pomagają żelki, ale generalnie biore diphergan jak już zaczynam wymiotować.
Wstyd przyznać, ale cola i żelki też mi pomagają :p chociaż staram się nie jeść ich za często.
Dokładnie, byłoby bosko! [emoji5] [emoji5] w tym momencie jedyne co mogę stwierdzić na pewno to, że mój Bąbel ubóstwia mandarynki [emoji23] [emoji23] mniam!!
Mój też! I generalnie wszelkie owoce. W ogóle mogę się ostatnio żywić owocami :D

Dziewczyny, jakieś sposoby na wzdęcia?? Czasem pod wieczór okropnie mnie męczą :(

reklama
Ciśnienie niskie ale zawsze takie mam i skóra mnie swędzi właśnie.... czy to może być niebezpieczne?

Tutaj tylko lekarz powinien się wypowiedzieć. Ja miałam w pierwszej ciąży swędzenie skory właśnie tak na początku ciąży, ale próby wątrobowe nie zostały mi zlecone. Lekarz powiedział, ze cholestaza zaczyna się s późniejszych tygodniach i czekałam aż mi swędzenie przęsło. To nie było przyjemne, bo bardzo irytuje. Ale pogadaj ze swoim ginem, bo ogólnie cholestaza jest niedobra dla dzieciątka i mamy. Niestety jest stosunkowo powszechna tez. Daj znac koniecznie jak już skonsultujesz zlekarzem. A przypomnij mi kiedy masz wizytę?

Do góry