reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mnie tak samo ciepła woda z dużą ilością soku z cytryny, a lekarz mi powiedzial ze na mdłości najlepiej coś po prostu zjeść jak tylko się zaczyna robić niedobrze.
Ja z okazji mdłości właśnie ciągle coś małego podjadam, to mi pomaga. Choć na szczęście już jest coraz lepiej. Za to niestety wzdęcia ciągle męczą.
A ja już po wizycie, na szczęście wszystko jest ok, bo szłam wystraszona, rano zauważyłam małą plamke krwi, do tego częste bóle brzucha i jeszcze to wysokie tsh, także miałam czarne myśli. Dzidziuś ma już 3,80 cm i 10 tc+3dn
O jaki wielki! :) ciekawe jak moj, dzisiaj 10+0

Coca cola, mi pomagają żelki, ale generalnie biore diphergan jak już zaczynam wymiotować.
Wstyd przyznać, ale cola i żelki też mi pomagają :p chociaż staram się nie jeść ich za często.
Dokładnie, byłoby bosko! [emoji5] [emoji5] w tym momencie jedyne co mogę stwierdzić na pewno to, że mój Bąbel ubóstwia mandarynki [emoji23] [emoji23] mniam!!
Mój też! I generalnie wszelkie owoce. W ogóle mogę się ostatnio żywić owocami :D

Dziewczyny, jakieś sposoby na wzdęcia?? Czasem pod wieczór okropnie mnie męczą :(

reklama
Ciśnienie niskie ale zawsze takie mam i skóra mnie swędzi właśnie.... czy to może być niebezpieczne?

Tutaj tylko lekarz powinien się wypowiedzieć. Ja miałam w pierwszej ciąży swędzenie skory właśnie tak na początku ciąży, ale próby wątrobowe nie zostały mi zlecone. Lekarz powiedział, ze cholestaza zaczyna się s późniejszych tygodniach i czekałam aż mi swędzenie przęsło. To nie było przyjemne, bo bardzo irytuje. Ale pogadaj ze swoim ginem, bo ogólnie cholestaza jest niedobra dla dzieciątka i mamy. Niestety jest stosunkowo powszechna tez. Daj znac koniecznie jak już skonsultujesz zlekarzem. A przypomnij mi kiedy masz wizytę?

Do góry