Ilma
Fanka BB :)
@Kaamilaaa co wyleiminowałaś z diety w związku z tym cukrem? Bo ja w sumie tylko owoce, słodyczy nie jem, no i soki, jem więcej warzyw, też mam duzy cukier
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam , to moja pierwsza ciąża ...Ja mam najbardziej ochotę na to co zakazane czyli sery pleśniowe , łosoś wędzony, oczywiście się powstrzymuje macie już dzieci? Przepraszam ale jestem w trakcie czytania wątku i nie ogarniam jeszcze . Ja Core Liwie mam . Ma 11 lat...
Ja już też zgłupiałam w temacie rzeczy zakazanychSerio? To co ja wyczytałam że nie można? chyba trochę przewrazliwiona jestem.... już zapomniałam jak to jest wszystko . Po takiej przerwie.... W takim układzie zakupy mnie dziś nie omina
Tatar, mysle ze takie steki z których jeszcze krew leci tez nieJa już też zgłupiałam w temacie rzeczy zakazanych [emoji14]
To może ktoś by napisał czego nie wolno kategorycznie
No tak surowe mięso i ryby odpadaTatar, mysle ze takie steki z których jeszcze krew leci tez nie
Slodycze to po pierwsze,@Kaamilaaa co wyleiminowałaś z diety w związku z tym cukrem? Bo ja w sumie tylko owoce, słodyczy nie jem, no i soki, jem więcej warzyw, też mam duzy cukier
No to faktycznie możesz mieć dylemat co jeść i ubolewac nad tym czego nie możesz współczujeSlodycze to po pierwsze,
co jest dla mnie mega trudne niestety..
Biale pieczywo i ogolnie wszystko co z maki pszennej, czyli pierogi nalesniki itp. Musze zaczac jesc wiecej warzyw, makarony zwykle zastąpić brazowymi, tak samo ryz, o majonezie i keczupie zapomniec musze, mieso tylko pieczone czy duszone zadnego smażenia w panierce itd.. to teraz z tego co na szybko pamiętam
No i jedzenie czesciej ale w malych porcjach co 3-4h
Tak, surowe mięso, ryby, niepasteryzowane sery i mleko, wątróbka, surowe jajka i to chyba tyle [emoji848]Też tak właśnie myślę . Wszystko co surowe lub na pół surowe. Tak samo chyba jajka na miękko
ale to juz dzis to i tak blizej niz dalejNa to liczę [emoji16]tylko cały dzień oczekiwania [emoji6]