reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Kaamilaaa co wyleiminowałaś z diety w związku z tym cukrem? Bo ja w sumie tylko owoce, słodyczy nie jem, no i soki, jem więcej warzyw, też mam duzy cukier

reklama
@Kaamilaaa co wyleiminowałaś z diety w związku z tym cukrem? Bo ja w sumie tylko owoce, słodyczy nie jem, no i soki, jem więcej warzyw, też mam duzy cukier
Slodycze to po pierwsze,
co jest dla mnie mega trudne niestety..
Biale pieczywo i ogolnie wszystko co z maki pszennej, czyli pierogi nalesniki itp. Musze zaczac jesc wiecej warzyw, makarony zwykle zastąpić brazowymi, tak samo ryz, o majonezie i keczupie zapomniec musze, mieso tylko pieczone czy duszone zadnego smażenia w panierce itd.. to teraz z tego co na szybko pamiętam
No i jedzenie czesciej ale w malych porcjach co 3-4h

Slodycze to po pierwsze,
co jest dla mnie mega trudne niestety..
Biale pieczywo i ogolnie wszystko co z maki pszennej, czyli pierogi nalesniki itp. Musze zaczac jesc wiecej warzyw, makarony zwykle zastąpić brazowymi, tak samo ryz, o majonezie i keczupie zapomniec musze, mieso tylko pieczone czy duszone zadnego smażenia w panierce itd.. to teraz z tego co na szybko pamiętam
No i jedzenie czesciej ale w malych porcjach co 3-4h
No to faktycznie możesz mieć dylemat co jeść i ubolewac nad tym czego nie możesz :( współczuje

reklama
Do góry