reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No ja nigdy nie miałam problemu A w drugiej ciąży sie zaczelo i po porodzie po jakimś czasie bylo ok A teraz znowu. Ten ginekolog jest tez endokrynologiem wiec myślę że zaraz dostane leki. Wysle fotkę ale pewnie będzie juz pozno bo na 20 mam wizytę.
Poczekam , ostatnio późno chodzę spać :p trzymam kciuki za Twoją wizytę :)

reklama
Ja wczoraj odebrałam wyniki i morfologie mam bardzo dobrą, glukoza 82 a tsh 2,46 chyba w tej ciąży tez bede musiała brać eutyrox. Dzisiaj mam wizytę u normalnego juz lekarza. W końcu zobaczę dzidzie.
no w koncu sie doczekasz:) wszystko bedzie dobrze i wyjdziesz szczesliwa zobaczysz:):)

Jaaaaa się wykończe ... Ten cukier mnie dobija [emoji20] rano pod 100, po jedzeniu zawsze w normie.
Wieczorem odrzuca mnie od kolacji, mam cukier kolo 80, myslalam ze od tego braku taki wysoki na czczo, ale zmusilam sie kilka razy i zjadłam, i bez zmian [emoji22]
Na koniec miesiąca krzywa, ale do tego czasu nerwowo siądę...

Witajcie :)
U mnie dziś poranek z bólem głowy, bo nie mogłam spać od jakiejś 5. Te głupie sny, ogólnie płytki sen i ciągle nocne analizowanie różnych rzeczy wykańczają mnie. A i jeszcze siku min 3razy.
Co do jedzenia...otworzyłam dziś lodówkę i myślałam, że nie zjem nic. Kurcze ostry głód, a tu odpycha mnie prawie od wszystkiego. Ostatecznie udało mi się zjeść razowa bułkę posmarowana białym twarogiem i suszonym pomidorem. Na drugie śniadanie chyba będzie to samo...nie ma to jak urozmaicona dieta :-D

Jaaaaa się wykończe ... Ten cukier mnie dobija [emoji20] rano pod 100, po jedzeniu zawsze w normie.
Wieczorem odrzuca mnie od kolacji, mam cukier kolo 80, myslalam ze od tego braku taki wysoki na czczo, ale zmusilam sie kilka razy i zjadłam, i bez zmian [emoji22]
Łączę się w bólu [emoji20] wprawdzie nie wiem w końcu czy mam problem z tym cukrem, czy nie, bo w dzien badań cukier 102, a już kilka dni później 88.. pewnie też mnie czeka krzywa :( dowiem sie w czwartek co lekarz zaleci.

reklama
Ja nie wiem jaki mam cukier na codzień ale gin i polozna po wizycie i zobaczeniu wyniku kazaly zacząć wprowadzac dietę wiec staram sie dostosować. I tez mam krzywa pod koniec miesiaca zeby miec wynik na kolejna wizyte 3.12 [emoji57]

Do góry