reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja nie wiem jaki mam cukier na codzień ale gin i polozna po wizycie i zobaczeniu wyniku kazaly zacząć wprowadzac dietę wiec staram sie dostosować. I tez mam krzywa pod koniec miesiaca zeby miec wynik na kolejna wizyte 3.12 [emoji57]
Ja właśnie też mam mieć wynik przed kolejną wizytą czyli 1.12.
Do tego czasu mam sie sprawdzać sama. Naczytalam się, że takie przypadki jak u mnie mogą byc spowodowane tym, że jak śpię to cukier mam ponizej norm i jest to bardzo niebezpieczne...a rano na wybudzenie dostaje wyrzut i stad dobre wyniki po jedzeniu

U mnie dobrze, mdlosci brak [emoji6] tez ide zjeść jakies śniadanko, troche jeszcze nie umiem się przestawic na to ze niektorych rzeczy jesc nie moge [emoji57]
Ja mam najbardziej ochotę na to co zakazane czyli sery pleśniowe , łosoś wędzony, oczywiście się powstrzymuje macie już dzieci? Przepraszam ale jestem w trakcie czytania wątku i nie ogarniam jeszcze . Ja Core Liwie mam . Ma 11 lat...

Ja mam najbardziej ochotę na to co zakazane czyli sery pleśniowe , łosoś wędzony, oczywiście się powstrzymuje macie już dzieci? Przepraszam ale jestem w trakcie czytania wątku i nie ogarniam jeszcze . Ja Core Liwie mam . Ma 11 lat...
Ej ale przeciez i sery pleśniowe i lososia wedzonego MOŻNA jesc w ciazy [emoji6] sery pleśniowe oczywiscie te z pasteryzowanego mleka a losos wedzony na cieplo i w nie za duzych ilosciach ale mozna ![emoji14]
Ja mam syna 4,5roku [emoji6]

Serio? To co ja wyczytałam że nie można? chyba trochę przewrazliwiona jestem.... już zapomniałam jak to jest wszystko . Po takiej przerwie.... W takim układzie zakupy mnie dziś nie omina

Ja mam córce 1, 5 roku którą jeszcze kp.[emoji23] We wrześniu byłam na wizycie u super profesora bo chciałam starać się o dzidzie (mam PCO) i kazał mi odstawić, nawet za to nie zdążyłam się zabrać a okazało się że w ciąży jestem.[emoji23] Chociaż chciałabym ją odstawić zanim pojawi się drugie, jakoś nie wyobrażam sobie karmienia tandemu [emoji6][emoji6]

reklama
Do góry