reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja nie wiem jaki mam cukier na codzień ale gin i polozna po wizycie i zobaczeniu wyniku kazaly zacząć wprowadzac dietę wiec staram sie dostosować. I tez mam krzywa pod koniec miesiaca zeby miec wynik na kolejna wizyte 3.12 [emoji57]
Ja właśnie też mam mieć wynik przed kolejną wizytą czyli 1.12.
Do tego czasu mam sie sprawdzać sama. Naczytalam się, że takie przypadki jak u mnie mogą byc spowodowane tym, że jak śpię to cukier mam ponizej norm i jest to bardzo niebezpieczne...a rano na wybudzenie dostaje wyrzut i stad dobre wyniki po jedzeniu

U mnie dobrze, mdlosci brak [emoji6] tez ide zjeść jakies śniadanko, troche jeszcze nie umiem się przestawic na to ze niektorych rzeczy jesc nie moge [emoji57]
Ja mam najbardziej ochotę na to co zakazane czyli sery pleśniowe , łosoś wędzony, oczywiście się powstrzymuje macie już dzieci? Przepraszam ale jestem w trakcie czytania wątku i nie ogarniam jeszcze . Ja Core Liwie mam . Ma 11 lat...

Ja mam najbardziej ochotę na to co zakazane czyli sery pleśniowe , łosoś wędzony, oczywiście się powstrzymuje macie już dzieci? Przepraszam ale jestem w trakcie czytania wątku i nie ogarniam jeszcze . Ja Core Liwie mam . Ma 11 lat...
Ej ale przeciez i sery pleśniowe i lososia wedzonego MOŻNA jesc w ciazy [emoji6] sery pleśniowe oczywiscie te z pasteryzowanego mleka a losos wedzony na cieplo i w nie za duzych ilosciach ale mozna ![emoji14]
Ja mam syna 4,5roku [emoji6]

Serio? To co ja wyczytałam że nie można? chyba trochę przewrazliwiona jestem.... już zapomniałam jak to jest wszystko . Po takiej przerwie.... W takim układzie zakupy mnie dziś nie omina

Ja mam córce 1, 5 roku którą jeszcze kp.[emoji23] We wrześniu byłam na wizycie u super profesora bo chciałam starać się o dzidzie (mam PCO) i kazał mi odstawić, nawet za to nie zdążyłam się zabrać a okazało się że w ciąży jestem.[emoji23] Chociaż chciałabym ją odstawić zanim pojawi się drugie, jakoś nie wyobrażam sobie karmienia tandemu [emoji6][emoji6]

reklama
Do góry