reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
U mnie dobrze, mdlosci brak [emoji6] tez ide zjeść jakies śniadanko, troche jeszcze nie umiem się przestawic na to ze niektorych rzeczy jesc nie moge [emoji57]

Dziewczyny ja już po wizycie...są dwa maluchy , zdrowe silne i serduszka bija! Obecnie 7 t3d lekarz stwierdził że jest tak idealnie że aż niemozliwe:):) oczywiście wszystko może się jeszcze zdarzyć ale póki co bez zarzutow, bliźniaki 2o2k, termin 26.06 , teraz byle do kolejnej wizyty 21.11 a potem prenatalne 6 grudnia- mam nadzieję ze będzie prezent i dowiemy się jaka płeć ! :)
gratuluje! super wiadomosc:):):)

Ja wczoraj odebrałam wyniki i morfologie mam bardzo dobrą, glukoza 82 a tsh 2,46 chyba w tej ciąży tez bede musiała brać eutyrox. Dzisiaj mam wizytę u normalnego juz lekarza. W końcu zobaczę dzidzie.

Takk! Fantastyczna grupa! Bliźnięta są super, ale umarłabym ze strachu gdybym miała przy parce debiutować w macierzyństwie [emoji39]
Moja przyjaciółka ma, nie ukrywam na początku nie było jej łatwo, zwłaszcza przy kąpieli i kolacji. Jak jedno wykąpane to trzeba następne, a tu to pierwsze płacze, bo już się nauczyło, że będzie jedzonko. I jeszcze często zostawała sama, bo mąż pracował na wyjazdach. Ale teraz ma już odchowane duże dzieciaczki :)

Baaaaaa, trzeba sobie dogadzać, a już szczególnie w ciąży [emoji1] nastawiam się na małe porcje, więc niech chociaż będą smaczne [emoji39] [emoji39] [emoji39]
U mnie najgorzej z uszykowaniem bo ja mam tak wyczulony węch że jak otwieram lodówkę to już mam dość. A jak mi mąż uszykuje i jem w pokoju to już lepiej.

reklama
Ja wczoraj odebrałam wyniki i morfologie mam bardzo dobrą, glukoza 82 a tsh 2,46 chyba w tej ciąży tez bede musiała brać eutyrox. Dzisiaj mam wizytę u normalnego juz lekarza. W końcu zobaczę dzidzie.
Wyślij później fotkę dzieciątka :) dość dużo kobiet musi łykać euthyrox w ciąży. Ja jestem już przyzwyczajona, bo od wielu lat już biorę :p

Do góry