reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
U mnie dobrze, mdlosci brak [emoji6] tez ide zjeść jakies śniadanko, troche jeszcze nie umiem się przestawic na to ze niektorych rzeczy jesc nie moge [emoji57]

Dziewczyny ja już po wizycie...są dwa maluchy , zdrowe silne i serduszka bija! Obecnie 7 t3d lekarz stwierdził że jest tak idealnie że aż niemozliwe:):) oczywiście wszystko może się jeszcze zdarzyć ale póki co bez zarzutow, bliźniaki 2o2k, termin 26.06 , teraz byle do kolejnej wizyty 21.11 a potem prenatalne 6 grudnia- mam nadzieję ze będzie prezent i dowiemy się jaka płeć ! :)
gratuluje! super wiadomosc:):):)

Ja wczoraj odebrałam wyniki i morfologie mam bardzo dobrą, glukoza 82 a tsh 2,46 chyba w tej ciąży tez bede musiała brać eutyrox. Dzisiaj mam wizytę u normalnego juz lekarza. W końcu zobaczę dzidzie.

Takk! Fantastyczna grupa! Bliźnięta są super, ale umarłabym ze strachu gdybym miała przy parce debiutować w macierzyństwie [emoji39]
Moja przyjaciółka ma, nie ukrywam na początku nie było jej łatwo, zwłaszcza przy kąpieli i kolacji. Jak jedno wykąpane to trzeba następne, a tu to pierwsze płacze, bo już się nauczyło, że będzie jedzonko. I jeszcze często zostawała sama, bo mąż pracował na wyjazdach. Ale teraz ma już odchowane duże dzieciaczki :)

Baaaaaa, trzeba sobie dogadzać, a już szczególnie w ciąży [emoji1] nastawiam się na małe porcje, więc niech chociaż będą smaczne [emoji39] [emoji39] [emoji39]
U mnie najgorzej z uszykowaniem bo ja mam tak wyczulony węch że jak otwieram lodówkę to już mam dość. A jak mi mąż uszykuje i jem w pokoju to już lepiej.

reklama
Ja wczoraj odebrałam wyniki i morfologie mam bardzo dobrą, glukoza 82 a tsh 2,46 chyba w tej ciąży tez bede musiała brać eutyrox. Dzisiaj mam wizytę u normalnego juz lekarza. W końcu zobaczę dzidzie.
Wyślij później fotkę dzieciątka :) dość dużo kobiet musi łykać euthyrox w ciąży. Ja jestem już przyzwyczajona, bo od wielu lat już biorę :p

Do góry