trzymaj sie kochana......mimo wszystko...:*Dziś nie poszłam , nie dałam rady . W następnym tygodniu wraca moja gin i na nią poczekam
reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
To super, tylko się cieszyc ja jednak mam jakąś blokade przed tym żeby mój pratner uczestniczyl w porodzie. Wolę żeby jednak czekał gdzieś na korytarzuu
u nas tez wzmocnilo
Vivienne 1
Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
Nati88
U mnie też delikatne [emoji16]wczoraj mialam pierwszy dzień bez mdłości ,w końcu moglam nadrobić sprzątanie w domu i z dziećmi się pobawić.Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
Madelaine701
Mam tak samo, często nie wiem co bym zjadła. Będąc w sklepie gapie się na jedną rzecz kilka minut zastanawiając się czy tego właśnie chce masakra, nigdy tak nie miałamCześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
A ja mam dzisiaj jakiegos tasiemnca. Masakra wstalam taka glodna, zjadlam sniadanie. Teraz siedze w pracy i podjam ciasteczka maslane. Mam jeszcze dwa naleśniki i zupkę pomidorową. Ale boje sie ze mi braknie do 15.30. Normalnie strasznie mnie dzisiaj ssie. Aaaaaa jak bede tyle jadła to za chwile bede jak słoniątko.Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
Pianistka1991
Cześć, samopoczucie nienajgorsze też mi zawsze niedobrze z rana dlatego pierwszą czynnością jaką wykonuję to przygotowanie śniadania. dzisiaj chlebek z cammembertem i rukolą i świeżo zrobiony soczek marchewkowy. [emoji6]Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
Nati88
Pyszności [emoji16]Cześć, samopoczucie nienajgorsze też mi zawsze niedobrze z rana dlatego pierwszą czynnością jaką wykonuję to przygotowanie śniadania. dzisiaj chlebek z cammembertem i rukolą i świeżo zrobiony soczek marchewkowy. [emoji6]
Ela1990
Odnośnie szefa to ja już powiedziałam. Zaraz po pierwszej wizycie gdzie widać było serduszko. Mój szef jest bardzo prorodzinny i powiedział żebym o trzecim myślała. Ja planuje pracować do końca grudnia/stycznia. W lutym u mnie jest taki młyn że nawet nie chce na to zostawać. Niech ktoś inny sobie radzi[emoji23]
reklama
bedzie dobrze podlecza ja szybciutko i wroci do domku:* bedziesz z nia w szpitalu?Zakażenie układu moczowego i prawdopodobnie tez coś z nerkami