reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę

Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
U mnie też delikatne [emoji16]wczoraj mialam pierwszy dzień bez mdłości ,w końcu moglam nadrobić sprzątanie w domu i z dziećmi się pobawić.

Mam tak samo, często nie wiem co bym zjadła. Będąc w sklepie gapie się na jedną rzecz kilka minut zastanawiając się czy tego właśnie chce :p masakra, nigdy tak nie miałam:)

A ja mam dzisiaj jakiegos tasiemnca. Masakra wstalam taka glodna, zjadlam sniadanie. Teraz siedze w pracy i podjam ciasteczka maslane. Mam jeszcze dwa naleśniki i zupkę pomidorową. Ale boje sie ze mi braknie do 15.30. Normalnie strasznie mnie dzisiaj ssie. Aaaaaa jak bede tyle jadła to za chwile bede jak słoniątko.

Cześć, samopoczucie nienajgorsze ;) też mi zawsze niedobrze z rana dlatego pierwszą czynnością jaką wykonuję to przygotowanie śniadania. :) dzisiaj chlebek z cammembertem i rukolą i świeżo zrobiony soczek marchewkowy. [emoji6]

Odnośnie szefa to ja już powiedziałam. Zaraz po pierwszej wizycie gdzie widać było serduszko. Mój szef jest bardzo prorodzinny i powiedział żebym o trzecim myślała. Ja planuje pracować do końca grudnia/stycznia. W lutym u mnie jest taki młyn że nawet nie chce na to zostawać. Niech ktoś inny sobie radzi[emoji23]

reklama
Do góry