reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja czuję się bardzo dobrze , jedynie z apetytem ciężko a tak bez żadnych większych zmian póki co...pewnie jeszcze wszystko przed nami :) ale póki co jest bardso dobrze i najlepsze jest to że do mnie jakoś nie dociera że będę miala bliźniaki! , Chyba dopiero jak urodzę to uwierzę
Ja zapoznałam się z taka dziewczyną na porodówce która właśnie rodziła bliźniaki.....i pozniej ten widok tych dwóch maleństw był cudny. A im sie udało że była parka wiec byli przeszczęśliwi [emoji1]

reklama
Zakażenie układu moczowego i prawdopodobnie tez coś z nerkami :(

O kurcze trzymaj się dzielnie.

@Szarlottka nigdzie nie uciekaj, my tu Cię chcemy. Hormony nam szaleją, każda ma odmienne zdanie. Obserwowałam wiele wątków ciążowych zanim zaszłam sama i wiem, że dziewczyny są drażliwe i ciągle będzie dochodzić do takich spięć i tyle. Każda z nas jest inna ma inne poglądy plus hormony, a sztuką jest właśnie akceptować się wzajemnie. Także bez takich ucieczek proszę ;)

@Paradocsy 1402 tyle szczęścia gratuluję maluchów:)

Dziewczyny ja już po wizycie...są dwa maluchy , zdrowe silne i serduszka bija! Obecnie 7 t3d lekarz stwierdził że jest tak idealnie że aż niemozliwe:):) oczywiście wszystko może się jeszcze zdarzyć ale póki co bez zarzutow, bliźniaki 2o2k, termin 26.06 , teraz byle do kolejnej wizyty 21.11 a potem prenatalne 6 grudnia- mam nadzieję ze będzie prezent i dowiemy się jaka płeć ! :)
Woooow ale super wiadomość z rana [emoji4][emoji4][emoji4]

Wyrazilyscie swoje zdanie i wszystko w porządku. @Szarlottka zostań, forum jest po to żeby się wygadać, wesprzeć, wyrazić zdanie i każdy ma prawo do swojego. Ja się coraz mniej udzielałam jak zaczelyscie takie tematy, bo jest on dla mnie obcy. To będzie mój pierwszy poród i jeszcze nie wiem jak postąpię i co mój mąż na to. Wiem, że zawsze jest dla mnie ogromnym wsparciem, ale nie wiemy po prostu co nas czeka. Dlatego nie udzielam się, kiedy nie mam pojęcia [emoji14] A teraz schodząc z tematu - czy wszystkie tutaj już powiedzialyscie pracodawcom o ciąży? :)

Zakażenie układu moczowego i prawdopodobnie tez coś z nerkami :(
Będzie dobrze, oby to nic z nerkami.... Kiedys w dzieciństwie również złapało mnie ostre zapalenie układu moczowego, ból przy siusianiu, wymioty itp. ale po kilku dniach w szpitalu przy odpowiedniej opiece wszystko przeszlo i do dziś dnia spokój. Życzę dużo zdrówka ...

Dziewczyny ja już po wizycie...są dwa maluchy , zdrowe silne i serduszka bija! Obecnie 7 t3d lekarz stwierdził że jest tak idealnie że aż niemozliwe:):) oczywiście wszystko może się jeszcze zdarzyć ale póki co bez zarzutow, bliźniaki 2o2k, termin 26.06 , teraz byle do kolejnej wizyty 21.11 a potem prenatalne 6 grudnia- mam nadzieję ze będzie prezent i dowiemy się jaka płeć ! :)
Ekstra, niech się zdrowo rozwijają i nie dokuczają zabardzo mamusi :)

reklama
Gratulacje i zdrówka dla całej trójki! Silne dzieciaczki rosną [emoji6]

Do góry