reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja czuję się bardzo dobrze , jedynie z apetytem ciężko a tak bez żadnych większych zmian póki co...pewnie jeszcze wszystko przed nami :) ale póki co jest bardso dobrze i najlepsze jest to że do mnie jakoś nie dociera że będę miala bliźniaki! , Chyba dopiero jak urodzę to uwierzę
Ja zapoznałam się z taka dziewczyną na porodówce która właśnie rodziła bliźniaki.....i pozniej ten widok tych dwóch maleństw był cudny. A im sie udało że była parka wiec byli przeszczęśliwi [emoji1]

reklama
Zakażenie układu moczowego i prawdopodobnie tez coś z nerkami :(

O kurcze trzymaj się dzielnie.

@Szarlottka nigdzie nie uciekaj, my tu Cię chcemy. Hormony nam szaleją, każda ma odmienne zdanie. Obserwowałam wiele wątków ciążowych zanim zaszłam sama i wiem, że dziewczyny są drażliwe i ciągle będzie dochodzić do takich spięć i tyle. Każda z nas jest inna ma inne poglądy plus hormony, a sztuką jest właśnie akceptować się wzajemnie. Także bez takich ucieczek proszę ;)

@Paradocsy 1402 tyle szczęścia gratuluję maluchów:)

Dziewczyny ja już po wizycie...są dwa maluchy , zdrowe silne i serduszka bija! Obecnie 7 t3d lekarz stwierdził że jest tak idealnie że aż niemozliwe:):) oczywiście wszystko może się jeszcze zdarzyć ale póki co bez zarzutow, bliźniaki 2o2k, termin 26.06 , teraz byle do kolejnej wizyty 21.11 a potem prenatalne 6 grudnia- mam nadzieję ze będzie prezent i dowiemy się jaka płeć ! :)
Woooow ale super wiadomość z rana [emoji4][emoji4][emoji4]

Wyrazilyscie swoje zdanie i wszystko w porządku. @Szarlottka zostań, forum jest po to żeby się wygadać, wesprzeć, wyrazić zdanie i każdy ma prawo do swojego. Ja się coraz mniej udzielałam jak zaczelyscie takie tematy, bo jest on dla mnie obcy. To będzie mój pierwszy poród i jeszcze nie wiem jak postąpię i co mój mąż na to. Wiem, że zawsze jest dla mnie ogromnym wsparciem, ale nie wiemy po prostu co nas czeka. Dlatego nie udzielam się, kiedy nie mam pojęcia [emoji14] A teraz schodząc z tematu - czy wszystkie tutaj już powiedzialyscie pracodawcom o ciąży? :)

Zakażenie układu moczowego i prawdopodobnie tez coś z nerkami :(
Będzie dobrze, oby to nic z nerkami.... Kiedys w dzieciństwie również złapało mnie ostre zapalenie układu moczowego, ból przy siusianiu, wymioty itp. ale po kilku dniach w szpitalu przy odpowiedniej opiece wszystko przeszlo i do dziś dnia spokój. Życzę dużo zdrówka ...

Dziewczyny ja już po wizycie...są dwa maluchy , zdrowe silne i serduszka bija! Obecnie 7 t3d lekarz stwierdził że jest tak idealnie że aż niemozliwe:):) oczywiście wszystko może się jeszcze zdarzyć ale póki co bez zarzutow, bliźniaki 2o2k, termin 26.06 , teraz byle do kolejnej wizyty 21.11 a potem prenatalne 6 grudnia- mam nadzieję ze będzie prezent i dowiemy się jaka płeć ! :)
Ekstra, niech się zdrowo rozwijają i nie dokuczają zabardzo mamusi :)

reklama
Gratulacje i zdrówka dla całej trójki! Silne dzieciaczki rosną [emoji6]

Do góry