reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Moja przyjaciolke ginekolog molestowal. Robiac usg spytal czy ja to podnieca. Dlatego nie pojde do faceta.
Te sama dziewczyne zostawil facet bo cytuje “rozciagnela sie po porodzie i nie czuje juz przyjemnosci z seksu“.
To moj ostatni wpis, nie bede zaburzac spokoju na forum. Nie czuje sie tu dobrze, chyba nie zlapalam chemii.
Z calego serca i bez zlosliwosci zycze Wam wszystkim slicznych bobasow, malo dolegliwosci ciazowych i szybkich porodow bez komplikacji.
Buziaki.
Zdecydowanie zostań... ;) jest tutaj niezliczona ilość podwyższonego stężenia hormonów, które w nas wariują.. mimo wszystko w gruncie rzeczy nikt nie zrozumie nas lepiej niż właśnie to grono ;)

To oczywiscie Twoja decyzja, ale nie podejmuj jej pochopnie, w grupie siła ;)

reklama
Ale to normalne przy pierwszej ciąży myślisz o figurze. Ja też tak miałam. Przyszedł taki moment że zaczęłam się nawet martwić jak to będzie po porodzie. Ale przez całą ciążę szorowałam brzuch gąbką i smarowałam kremami na rozstępy i po dwóch ciążach nie mam żadnego rozstępu. Po połogu troche ćwiczeń i śladu nie było [emoji6]
A kilogramy sie same zgubią przy opiece nad maluchem [emoji16]

Moja przyjaciolke ginekolog molestowal. Robiac usg spytal czy ja to podnieca. Dlatego nie pojde do faceta.
Te sama dziewczyne zostawil facet bo cytuje “rozciagnela sie po porodzie i nie czuje juz przyjemnosci z seksu“.
To moj ostatni wpis, nie bede zaburzac spokoju na forum. Nie czuje sie tu dobrze, chyba nie zlapalam chemii.
Z calego serca i bez zlosliwosci zycze Wam wszystkim slicznych bobasow, malo dolegliwosci ciazowych i szybkich porodow bez komplikacji.
Buziaki.
@Szarlottka nie uciekaj, zostań z nami, tak to bywa na forach, że są kłótnie i sprzeczki, gdzie są baby tam są kłótnie ;-) będzie dobrze, zwyczajnie skończymy ten temat bo aż mnie śmieszą niektóre wypowiedzi ale już mi szkoda czasu na bezsensowne dyskusje , wyluzujmy i pogadajmy co komu dolega ;-) to zdecydowanie bezpieczniejszy temat :p

Buziaki.
Dlatego napisałam żeby nie używać za ostrych określeń i postarać się zrozumieć każda opcje i opinie :)
Nie każdy facet zdradza :) nie każdy jest egoista i nie każdy lekarz molestuje :)
Każdy ma prawo do własnego zdania :)
Zwróciłam uwagę tylko na słownictwo którego w wpisach zaczęłyśmy niepotrzebnie używać :)
To nie powód żeby się obrażać i uciekać :) wrzućmy na luz :) każda z nas ma gorsze i leprze dni :)

Dziewczyny ja już po wizycie...są dwa maluchy , zdrowe silne i serduszka bija! Obecnie 7 t3d lekarz stwierdził że jest tak idealnie że aż niemozliwe:):) oczywiście wszystko może się jeszcze zdarzyć ale póki co bez zarzutow, bliźniaki 2o2k, termin 26.06 , teraz byle do kolejnej wizyty 21.11 a potem prenatalne 6 grudnia- mam nadzieję ze będzie prezent i dowiemy się jaka płeć ! :)

Dziewczyny ja już po wizycie...są dwa maluchy , zdrowe silne i serduszka bija! Obecnie 7 t3d lekarz stwierdził że jest tak idealnie że aż niemozliwe:):) oczywiście wszystko może się jeszcze zdarzyć ale póki co bez zarzutow, bliźniaki 2o2k, termin 26.06 , teraz byle do kolejnej wizyty 21.11 a potem prenatalne 6 grudnia- mam nadzieję ze będzie prezent i dowiemy się jaka płeć ! :)
Gratulacje
Moja wizyta 20.11 i już mi się dłuży.
A jak Twoje samopoczucie ?:)

Gratulacje [emoji16]dwa maluszki to podwójne szczęście [emoji7]dużo zdrówka dla Was [emoji3]

reklama
Gratulacje
Moja wizyta 20.11 i już mi się dłuży.
A jak Twoje samopoczucie ?:)
Ja czuję się bardzo dobrze , jedynie z apetytem ciężko a tak bez żadnych większych zmian póki co...pewnie jeszcze wszystko przed nami :) ale póki co jest bardso dobrze i najlepsze jest to że do mnie jakoś nie dociera że będę miala bliźniaki! , Chyba dopiero jak urodzę to uwierzę

Do góry