Pianistka1991
Fanka BB :)
@Silje1008 @Madelaine701 , no wiecie co?! Czyżby mój brzuszek nie robił na Was wrażenia? Jeszcze pokaże na co go stać! [emoji12] [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie!Kurcze dziewczyny miałyśmy byc dla siebie wsparciem a zaczyna sie robić dym praktycznie ma początku naszej drogi. Nikt nikogo nie chce obrazać. Każdy wyrazil swoje zdanie i proponuje na tym zakończyć ten temat, bo nie o to w tym wszystkim chodzi. Ile osób tyle racji. Lepiej skupmy sie na tym, że przed nami kolejne wizyty gdzie zobaczymy nasze cudowne bobaski a porodem zaczniemy sie martwić w polowie maja jak co u niektorych zaczna sie skurcze [emoji4][emoji16][emoji4][emoji16]
To niech każdy będzie konsekwentnyKurcze dziewczyny miałyśmy byc dla siebie wsparciem a zaczyna sie robić dym praktycznie ma początku naszej drogi. Nikt nikogo nie chce obrazać. Każdy wyrazil swoje zdanie i proponuje na tym zakończyć ten temat, bo nie o to w tym wszystkim chodzi. Ile osób tyle racji. Lepiej skupmy sie na tym, że przed nami kolejne wizyty gdzie zobaczymy nasze cudowne bobaski a porodem zaczniemy sie martwić w polowie maja jak co u niektorych zaczna sie skurcze [emoji4][emoji16][emoji4][emoji16]
Hehe to ja mam podobnie. Bo w tygodniu mam cale łóżko dla siebie a od piątku dziele je z mężem. Tylko ze to dzielenie wyglada tak ze ja prawie spie na krawedzi a maz na mojej części. Co chwile musimy materac odwracać bo dziwnym trafem moja połowa jest zawsze bardziej wygnieciona [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Dokładnie!
Zaraz będziemy się krepowac o cokolwiek zapytać...
Ide spać, znowu bez wiecznie pracującego męża, wiec albo sie mega wyspie albo rano będę jak żywy trup[emoji38] jak już przywykne, że cale lozko dla mnie to cholernik wraca i znowu nie moge sie przyzwyczaic do dzielenia się powierzchnia do spania [emoji12]
Jak na początku to jest bardzo uroczy oby Ci jednak za duży nie urosl@Silje1008 @Madelaine701 , no wiecie co?! Czyżby mój brzuszek nie robił na Was wrażenia? Jeszcze pokaże na co go stać! [emoji12] [emoji28]
Jak na początku to jest bardzo uroczy oby Ci jednak za duży nie urosl
Jesteś chudzina i bardzo dobrze wyglądasz. Tylko pozazdrościć [emoji3]@Silje1008 @Madelaine701 , no wiecie co?! Czyżby mój brzuszek nie robił na Was wrażenia? Jeszcze pokaże na co go stać! [emoji12] [emoji28]
Moja przyjaciolke ginekolog molestowal. Robiac usg spytal czy ja to podnieca. Dlatego nie pojde do faceta.To niech każdy będzie konsekwentny
Ktoś może mieć traumę i nie wyobraża sobie wręcz wizyty u lekarza mężczyzny- co jest naturalne i nie powinno budzić wątpliwości ... i tu każda z nas przytaknie i powie ze każdy ma prawo do wyboru bo ktos może mieć blokadę.
A jednocześnie ta sama osoba nie może zrozumiem traumy faceta i zmiany jego spojrzenia na kobiete po obejrzeniu porodu. Kurczę poród to nie jest pobranie krwi które już budzi u wielu skrajne emocje ... i tak mężczyźni maja do tego prawo.tak jak maja prawo być przy porodzie tak maja prawo przy nim nie być w obawie przed och późniejsza reakcja na która nie będą mieli wpływu...
Dzięki, to bardzo miłe [emoji6] [emoji8] bardzo szybko zmieniłam jednak priorytety i już nie chodzi mi tak o wygląd, jak o to żeby podczas "nabierania masy" mi kręgosłup nie siadł [emoji20]Jesteś chudzina i bardzo dobrze wyglądasz. Tylko pozazdrościć [emoji3]
Dzięki, to bardzo miłe [emoji6] [emoji8] bardzo szybko zmieniłam jednak priorytety i już nie chodzi mi tak o wygląd, jak o to żeby podczas "nabierania masy" mi kręgosłup nie siadł [emoji20]