reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Początek 11 dzisiaj [emoji6]

Przeżywam to z dwóch powodów:
1. To moja pierwsza ciąża,
2. Jeszcze niedawno byłam całkiem płaska...
...ale w gruncie rzeczy się cieszę i liczę na więcej [emoji41] [emoji41] [emoji41]

Hahaha:) ja tez tak miałam s pierwszej ciąży:) bardzo dobrze wyglądasz i broń Boże Twój brzuch nie jest duży. Narazie to mikrusek, :)

Widze, ze poza garstka osob nikt nie zrozumial o co mi chodzilo. Ale juz nie wazne :)
Szarlotka wydaje mi się ze każdy doskonale rozumie.
Ale powiedz mi w druga stronę bo idąc twoim tokiem rozumowania. Skoro ma sobie trzepać itp bo nie zdolny do zakładania rodziny skoro zmieniło się spojrzenie mężczyzny na kobietę ...
Powiedz mi lubisz seks podczas okresu ? Czujesz się komfortowo podczas seksu np po całym dniu pracy bez odświeżenia się? Przecież to wszystko jest tylko fizjologia i należy to rozumieć !
A w inna stronę czy gdybys była świadkiem wypadku samochodowego gdzie zginęliby ludzie i widziałabys rozczłonkowane ciała twoje podejscie do np prędkości na drogach nie uległoby zmianie ?
Wydaje mi się ze dziewczyny doskonale zrozumiały co miałaś na myśli. Po prostu nie potępiajmy ze dla kogoś to za trudne i za ciężkie przeżycia i widoki i mogą wywrzeć na kimś traumę.

Przepraszam za dosadne porównania ale trzeba popatrzeć szerzej na każdy temat a nie od razu szufladkować. Może ktoś zle określił „obrzydzenie” a chodziło o zmianę podejścia czy uczuć takiego mężczyzny.

reklama
Do góry