reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mnie to jakoś nie rusza :p tyle już widział badań jak rodziłam syna 16 godzin, bo był ze mną, że w ogóle mi to nie przeszkadza, przy córce nie mógł być, a przy najmłodszym był krótko, zresztą i tak widział wszystko rozciągnięte jak się główka przeciskala wiec luz ;-)
Ja sobie nie wyobrażam miec tz przy porodzie [emoji57] w pierwszej ciazy praktycznie od poczatku bylam sama wiec i porod sama przetwalam [emoji6] teraz juz sobie nie wyobrazam zeby tz przy tym byl [emoji57] a on by chciał [emoji57]

Dziewczyneczki . W poniedziałek idę dopiero na pierwszą wizytę u położnej .... już pozapominalam dużo.... powiedzcie mi czy dobrze liczę? OM miałam 15 września przy cyklu 28 i wcześniejszych w miarę regularnych .... wyszledl mi 22 czerwca termin tak? Pi razy oko oczywiście . Czy dobrze liczę? Kurczę trochę się stresuje czy wszystko ok i nie mogę się doczekać poniedziałku

Ja sobie nie wyobrażam miec tz przy porodzie [emoji57] w pierwszej ciazy praktycznie od poczatku bylam sama wiec i porod sama przetwalam [emoji6] teraz juz sobie nie wyobrazam zeby tz przy tym byl [emoji57] a on by chciał [emoji57]
A mój byl dwa razy i nie wyobrażam sobie żeby to nie było. Jego łzy radości bezcenne [emoji16]

Też nie chciałabym męża przy porodzie. Najlepsze jest to jaka pytam koleżanek które miały poród z mężem to mówią że super i w ogóle polecają, a jak zapytałam mężów to wiecie co usłyszałam trauma i dramat, jeden to mi powiedział że mu to z ochydzilo kobiety ;) oczywiście pewnie są wyjątki. No ale ja jestem na nie od początku chociaż przy cesarce i tak pewnie nie ma wyboru.

Szkoda ze nie w tym samym czasie [emoji14]
no wlasnie obawiam sie troche ze moze i nie zdaze w terminie....bo to badanie powinno sie robic miedzy 12-13 a ja juz teraz 14.11 bede rowno w 10+0 wiec najdalej na koniec listopada pan doktor musialby mnie przyjac....no ale moja gin uwaza ze zmiescimy sie w terminie, zobaczymy :)

ja mialam meza przy porodzie i teraz go pytalam czy tez chce byc to powiedzial ze jak najbardziej :) mysle ze jakby go tak obrzydzilo to by nie chcial:p

Też nie chciałabym męża przy porodzie. Najlepsze jest to jaka pytam koleżanek które miały poród z mężem to mówią że super i w ogóle polecają, a jak zapytałam mężów to wiecie co usłyszałam trauma i dramat, jeden to mi powiedział że mu to z ochydzilo kobiety ;) oczywiście pewnie są wyjątki. No ale ja jestem na nie od początku chociaż przy cesarce i tak pewnie nie ma wyboru.
No właśnie tez sie tego obawiam [emoji57] choc moj tz nie jest taki zeby cokolwiek go obrzydzalo no ale jednak [emoji57]
Zreszta wiem jak jest teraz jak on mi czasami mowi cos w dobrej wierze ze spokojnie, ze dam rade czy cos i czesto sie wkurzam o to,to juz widze co by bylo oprzy porodzie [emoji23] biedny by tam byl a ja nie mam ochoty zeby mi stal przy glowie i non stop nawijal jak to on [emoji57] wiem ze sobie poradze duuuzo lepiej sama [emoji6]
no wlasnie obawiam sie troche ze moze i nie zdaze w terminie....bo to badanie powinno sie robic miedzy 12-13 a ja juz teraz 14.11 bede rowno w 10+0 wiec najdalej na koniec listopada pan doktor musialby mnie przyjac....no ale moja gin uwaza ze zmiescimy sie w terminie, zobaczymy :)
Zdążysz [emoji6] tym bardziej jak twoja lekarka sama ci to zalatwia [emoji6] ja dzis dzwonilam i od razu znalazl sie termin a balam sie ze moze byc ciezko skoro na nfz..[emoji57] ja dzis mam dokladnie 10+0 i usg umowione na 12+5 [emoji6]

reklama
Dziewczyny mój mąż właśnie pojechał odebrać wyniki a ja umieram na zawal , aż z nerw mi się płakać chce a tu zaraz klientka ma przyjść

Do góry