witamyWitam dziewczynki jestem nowa i chciałabym dołączyć do Was jeśli można. Może się przedstawię. Mam 32 lata jestem w 8 tc. nieplanowanej co prawda ale się cieszymy mam już core 11 letnia , więc spora przerwa i obawy. I mieszkamy we Francji . Pozdrawiam
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Szkoda ze nie w tym samym czasie [emoji14]No to moze w tym samym miejscu
Kaamilaaa
Ja sobie nie wyobrażam miec tz przy porodzie [emoji57] w pierwszej ciazy praktycznie od poczatku bylam sama wiec i porod sama przetwalam [emoji6] teraz juz sobie nie wyobrazam zeby tz przy tym byl [emoji57] a on by chciał [emoji57]Mnie to jakoś nie rusza tyle już widział badań jak rodziłam syna 16 godzin, bo był ze mną, że w ogóle mi to nie przeszkadza, przy córce nie mógł być, a przy najmłodszym był krótko, zresztą i tak widział wszystko rozciągnięte jak się główka przeciskala wiec luz ;-)
Vivienne 1
Dziewczyneczki . W poniedziałek idę dopiero na pierwszą wizytę u położnej .... już pozapominalam dużo.... powiedzcie mi czy dobrze liczę? OM miałam 15 września przy cyklu 28 i wcześniejszych w miarę regularnych .... wyszledl mi 22 czerwca termin tak? Pi razy oko oczywiście . Czy dobrze liczę? Kurczę trochę się stresuje czy wszystko ok i nie mogę się doczekać poniedziałku
Nati88
A mój byl dwa razy i nie wyobrażam sobie żeby to nie było. Jego łzy radości bezcenne [emoji16]Ja sobie nie wyobrażam miec tz przy porodzie [emoji57] w pierwszej ciazy praktycznie od poczatku bylam sama wiec i porod sama przetwalam [emoji6] teraz juz sobie nie wyobrazam zeby tz przy tym byl [emoji57] a on by chciał [emoji57]
Ilma
Ja sobie nie wyobrażam miec tz przy porodzie [emoji57] w pierwszej ciazy praktycznie od poczatku bylam sama wiec i porod sama przetwalam [emoji6] teraz juz sobie nie wyobrazam zeby tz przy tym byl [emoji57] a on by chciał [emoji57]
Też nie chciałabym męża przy porodzie. Najlepsze jest to jaka pytam koleżanek które miały poród z mężem to mówią że super i w ogóle polecają, a jak zapytałam mężów to wiecie co usłyszałam trauma i dramat, jeden to mi powiedział że mu to z ochydzilo kobiety oczywiście pewnie są wyjątki. No ale ja jestem na nie od początku chociaż przy cesarce i tak pewnie nie ma wyboru.
no wlasnie obawiam sie troche ze moze i nie zdaze w terminie....bo to badanie powinno sie robic miedzy 12-13 a ja juz teraz 14.11 bede rowno w 10+0 wiec najdalej na koniec listopada pan doktor musialby mnie przyjac....no ale moja gin uwaza ze zmiescimy sie w terminie, zobaczymySzkoda ze nie w tym samym czasie [emoji14]
Kaamilaaa
No właśnie tez sie tego obawiam [emoji57] choc moj tz nie jest taki zeby cokolwiek go obrzydzalo no ale jednak [emoji57]Też nie chciałabym męża przy porodzie. Najlepsze jest to jaka pytam koleżanek które miały poród z mężem to mówią że super i w ogóle polecają, a jak zapytałam mężów to wiecie co usłyszałam trauma i dramat, jeden to mi powiedział że mu to z ochydzilo kobiety oczywiście pewnie są wyjątki. No ale ja jestem na nie od początku chociaż przy cesarce i tak pewnie nie ma wyboru.
Zreszta wiem jak jest teraz jak on mi czasami mowi cos w dobrej wierze ze spokojnie, ze dam rade czy cos i czesto sie wkurzam o to,to juz widze co by bylo oprzy porodzie [emoji23] biedny by tam byl a ja nie mam ochoty zeby mi stal przy glowie i non stop nawijal jak to on [emoji57] wiem ze sobie poradze duuuzo lepiej sama [emoji6]
Zdążysz [emoji6] tym bardziej jak twoja lekarka sama ci to zalatwia [emoji6] ja dzis dzwonilam i od razu znalazl sie termin a balam sie ze moze byc ciezko skoro na nfz..[emoji57] ja dzis mam dokladnie 10+0 i usg umowione na 12+5 [emoji6]no wlasnie obawiam sie troche ze moze i nie zdaze w terminie....bo to badanie powinno sie robic miedzy 12-13 a ja juz teraz 14.11 bede rowno w 10+0 wiec najdalej na koniec listopada pan doktor musialby mnie przyjac....no ale moja gin uwaza ze zmiescimy sie w terminie, zobaczymy
reklama