reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam :) no i w końcu nadszedł ten dzień: dziś wizyta ale dopiero na 20:( usg...i w końcu zobaczę co tam mieszka czy dwojeczka i jedno ! Martwię się zęby byly serca i zęby wszystko było ok.
U mnie obecnie 7t3d , bóle brzucha lekkie mdłości z rana i zero apetytu, jedynie co mnie martwi to to że jestem płaska jak deska, śmieje się z mężem że nie wierzę że tam są bliźniaki skoro ja taka płaska ! :) W porównaniu do mojej przyjaciółki która jest 2 tygodniu do przodu z ciąża ja wyglądam jak Oświęcim...:( A gdzie tu mowa o 2 w brzuchu a co najgorsze ! -2 kg na wadze od pierwszej wizyty eh

Ja jestem w 11 tygodniu z bliźniakami i tez jestem płaska :) także, jeszcze trochę poczekasz :) życzę na wizycie dwa piękne serduszka ❤️❤️

To nie jest głupie. Każdy ma inne podejście do tego tematu. Ja na przykład nigdy nie chodzę do kobiet ginekologów. Od 6 lat mam swojego ukochanego lekarza faceta :D

Ja zawsze chodziłam do facetów bo jakoś badają delikatniiej, no i po raz pierwszy jestem u babki która mi prowadzi ciąże ze względu na jej ranome i bardzo się zdziwiła że jest właśnie delikatna

Witam dziewczynki jestem nowa i chciałabym dołączyć do Was jeśli można. Może się przedstawię. Mam 32 lata jestem w 8 tc. nieplanowanej co prawda ale się cieszymy mam już core 11 letnia , więc spora przerwa i obawy. I mieszkamy we Francji . Pozdrawiam

U mojego też jest osobne pomieszczenie z fotelem. Ale na tym samym fotelu robi usg.
Niby oddzielne pomieszczenie, ale bez drzwi. Także jak mąż siedzialby sobie przy biurku, to wszystko by widział co się dzieje na fotelu :)

A przecież nie powiem meżowi "weź teraz nie patrz, bo się wstydze"
Lekarz by pomyślał że jestem jakaś psychiczna ;)
Mnie to jakoś nie rusza :p tyle już widział badań jak rodziłam syna 16 godzin, bo był ze mną, że w ogóle mi to nie przeszkadza, przy córce nie mógł być, a przy najmłodszym był krótko, zresztą i tak widział wszystko rozciągnięte jak się główka przeciskala wiec luz ;-)

Ja zawsze chodziłam do facetów bo jakoś badają delikatniiej, no i po raz pierwszy jestem u babki która mi prowadzi ciąże ze względu na jej ranome i bardzo się zdziwiła że jest właśnie delikatna
ja tez zawsze chodzilam do facetów, ale teraz prowadze ciąże u kobietki i jestem zadowolona :) kazdy facet mnie szybko zbywał w sensie wizyta byla szybka konkretna ale krótka, a u niej mozna i pogadac i posmiac sie i nawet poplakac:)

reklama
Do góry