reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam :) no i w końcu nadszedł ten dzień: dziś wizyta ale dopiero na 20:( usg...i w końcu zobaczę co tam mieszka czy dwojeczka i jedno ! Martwię się zęby byly serca i zęby wszystko było ok.
U mnie obecnie 7t3d , bóle brzucha lekkie mdłości z rana i zero apetytu, jedynie co mnie martwi to to że jestem płaska jak deska, śmieje się z mężem że nie wierzę że tam są bliźniaki skoro ja taka płaska ! :) W porównaniu do mojej przyjaciółki która jest 2 tygodniu do przodu z ciąża ja wyglądam jak Oświęcim...:( A gdzie tu mowa o 2 w brzuchu a co najgorsze ! -2 kg na wadze od pierwszej wizyty eh

Ja jestem w 11 tygodniu z bliźniakami i tez jestem płaska :) także, jeszcze trochę poczekasz :) życzę na wizycie dwa piękne serduszka ❤️❤️

To nie jest głupie. Każdy ma inne podejście do tego tematu. Ja na przykład nigdy nie chodzę do kobiet ginekologów. Od 6 lat mam swojego ukochanego lekarza faceta :D

Ja zawsze chodziłam do facetów bo jakoś badają delikatniiej, no i po raz pierwszy jestem u babki która mi prowadzi ciąże ze względu na jej ranome i bardzo się zdziwiła że jest właśnie delikatna

Witam dziewczynki jestem nowa i chciałabym dołączyć do Was jeśli można. Może się przedstawię. Mam 32 lata jestem w 8 tc. nieplanowanej co prawda ale się cieszymy mam już core 11 letnia , więc spora przerwa i obawy. I mieszkamy we Francji . Pozdrawiam

U mojego też jest osobne pomieszczenie z fotelem. Ale na tym samym fotelu robi usg.
Niby oddzielne pomieszczenie, ale bez drzwi. Także jak mąż siedzialby sobie przy biurku, to wszystko by widział co się dzieje na fotelu :)

A przecież nie powiem meżowi "weź teraz nie patrz, bo się wstydze"
Lekarz by pomyślał że jestem jakaś psychiczna ;)
Mnie to jakoś nie rusza :p tyle już widział badań jak rodziłam syna 16 godzin, bo był ze mną, że w ogóle mi to nie przeszkadza, przy córce nie mógł być, a przy najmłodszym był krótko, zresztą i tak widział wszystko rozciągnięte jak się główka przeciskala wiec luz ;-)

Ja zawsze chodziłam do facetów bo jakoś badają delikatniiej, no i po raz pierwszy jestem u babki która mi prowadzi ciąże ze względu na jej ranome i bardzo się zdziwiła że jest właśnie delikatna
ja tez zawsze chodzilam do facetów, ale teraz prowadze ciąże u kobietki i jestem zadowolona :) kazdy facet mnie szybko zbywał w sensie wizyta byla szybka konkretna ale krótka, a u niej mozna i pogadac i posmiac sie i nawet poplakac:)

reklama
Do góry