Monafkinia
Fanka BB :)
Każde zgięcie jest normalneJa mam przodozgięcie to chyba normalne?
Też mam przodo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każde zgięcie jest normalneJa mam przodozgięcie to chyba normalne?
Ja nie mam tyło zgięcia A mialam przy dwóch porodach bóle krzyżoweJ mam tyloziecie i mialam bole krzyzowe przy prodzie ale nie wiem czy to tak jest zawsze
Hehhehe pewnie i mnie czekają takie koszmary ,bo moja teściowa już wybiera imię [emoji23]Hej!
Ja już od 7 przy biurku, wczorajsze bóle na szczęście minęły.
Śniło mi się, że po porodzie to teściowa dała dziecku imię i przyniosła mi różową kartkę z danymi a na niej... LEON[emoji15]
A ja wczoraj słyszałam taki wywiad z jakimś wybitnym lekarzem i on mówił że nie ma tak że nasza mama miała krzyżowe to my tez. Bo my już mamy część genów ze strony ojca i możemy mieć krzyżowe albo i nie. Ja odziedziczylam wszystko po mojej babci ze strony ojca. Moja mama super sie czuła w ciąży A ja jak babcia, i porody tez mam jak ona.No wlasnie dlatego tak mysle ze to moze nie miec zwiazku, mi w pierwszej ciazy lekarz powiedzial ze jesli mama miala bole krzyzowe przy kazdym porodzie to i ja bede miala, no i mialam.....
Myślę, że w pomimo spadku wagi dzieci zdrowo rosną. A Ty odżyjesz za 3-4tyg jak ustapią mdłości i wróci Ci apetyt. Powodzenia ma wizycie :-)Witam no i w końcu nadszedł ten dzień: dziś wizyta ale dopiero na 20 usg...i w końcu zobaczę co tam mieszka czy dwojeczka i jedno ! Martwię się zęby byly serca i zęby wszystko było ok.
U mnie obecnie 7t3d , bóle brzucha lekkie mdłości z rana i zero apetytu, jedynie co mnie martwi to to że jestem płaska jak deska, śmieje się z mężem że nie wierzę że tam są bliźniaki skoro ja taka płaska ! W porównaniu do mojej przyjaciółki która jest 2 tygodniu do przodu z ciąża ja wyglądam jak Oświęcim... A gdzie tu mowa o 2 w brzuchu a co najgorsze ! -2 kg na wadze od pierwszej wizyty eh