reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej!
Ja już od 7 przy biurku, wczorajsze bóle na szczęście minęły.
Śniło mi się, że po porodzie to teściowa dała dziecku imię i przyniosła mi różową kartkę z danymi a na niej... LEON[emoji15]
Hehhehe pewnie i mnie czekają takie koszmary ,bo moja teściowa już wybiera imię [emoji23]

Cześć dziewczyny, siedzę właśnie w przychodni i czekam na usg piersi i tarczycy. Zobaczymy co z moimi zmianami na tarczycy czy oby przez hormony one nie rosną.
Też mam tyłozgięcie i miałam cc, teraz mnie nastraszyłyście tymi bólami krzyżowymi.

No wlasnie :) dlatego tak mysle ze to moze nie miec zwiazku, mi w pierwszej ciazy lekarz powiedzial ze jesli mama miala bole krzyzowe przy kazdym porodzie to i ja bede miala, no i mialam.....
A ja wczoraj słyszałam taki wywiad z jakimś wybitnym lekarzem i on mówił że nie ma tak że nasza mama miała krzyżowe to my tez. Bo my już mamy część genów ze strony ojca i możemy mieć krzyżowe albo i nie. Ja odziedziczylam wszystko po mojej babci ze strony ojca. Moja mama super sie czuła w ciąży A ja jak babcia, i porody tez mam jak ona.

Ja dzisiaj pojechałam zrobic najważniejsze badania krwi, zeby mieć wyniki jak jutro pójdę do lekarza. Też w końcu zobacze dzidzie. Od wizyty i tej głupiej ginekolog boli mnie kość łonowa i czuje takie delikatne skurcze. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy tak mnie zestresowała.

Witam :) no i w końcu nadszedł ten dzień: dziś wizyta ale dopiero na 20:( usg...i w końcu zobaczę co tam mieszka czy dwojeczka i jedno ! Martwię się zęby byly serca i zęby wszystko było ok.
U mnie obecnie 7t3d , bóle brzucha lekkie mdłości z rana i zero apetytu, jedynie co mnie martwi to to że jestem płaska jak deska, śmieje się z mężem że nie wierzę że tam są bliźniaki skoro ja taka płaska ! :) W porównaniu do mojej przyjaciółki która jest 2 tygodniu do przodu z ciąża ja wyglądam jak Oświęcim...:( A gdzie tu mowa o 2 w brzuchu a co najgorsze ! -2 kg na wadze od pierwszej wizyty eh

Witam :) no i w końcu nadszedł ten dzień: dziś wizyta ale dopiero na 20:( usg...i w końcu zobaczę co tam mieszka czy dwojeczka i jedno ! Martwię się zęby byly serca i zęby wszystko było ok.
U mnie obecnie 7t3d , bóle brzucha lekkie mdłości z rana i zero apetytu, jedynie co mnie martwi to to że jestem płaska jak deska, śmieje się z mężem że nie wierzę że tam są bliźniaki skoro ja taka płaska ! :) W porównaniu do mojej przyjaciółki która jest 2 tygodniu do przodu z ciąża ja wyglądam jak Oświęcim...:( A gdzie tu mowa o 2 w brzuchu a co najgorsze ! -2 kg na wadze od pierwszej wizyty eh
Myślę, że w pomimo spadku wagi dzieci zdrowo rosną. A Ty odżyjesz za 3-4tyg jak ustapią mdłości i wróci Ci apetyt. Powodzenia ma wizycie :-)

reklama
Do góry