Madelaine701
Fanka BB :)
Gratuluję i witam w grupie dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwaAha no i mam na imię Aga i mam 28 lat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję i witam w grupie dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwaAha no i mam na imię Aga i mam 28 lat.
Hej dziewczyny, czytam już was kilka dni i postanowilam napisać Mam termin na 15-17 czerwiec, mam już 4 letnią córkę. Od tego tygodnia jestem na zwolnieniu, bo pracuję w gastronomii wiec będę miała więcej czasu Czuję się póki co o wiele gorzej niż w pierwszej ciąży- mam nudności dzień w dzień prawie nic nie mogę jeść tak mnie odrzuciło@ i jestem słaba jak nie ja- najprostsze czynności mnoe przerastaja a jak juz cos zrobie to jakbym nie wiadomo jaki wyczyn zrobila:/ ale wiem ze moglo by byc gorzej wiec na tym koncze narzekania
Na spokojnie ;] ja liczę, że na początku grudnia będzie okey. A w święta zapachy będą kusić a nie odrzucać;PHej Agamam nadzieję że zdążę przed Świętami jeść jak normalny człowiek
Witaj na pokładzieDzięki dziewczyny za ciepłe przyjęcie
Witaj Aga [emoji257][emoji257]Aha no i mam na imię Aga i mam 28 lat.
Witaj. To masz takie dolegliwości jak nie jedna z nas [emoji16]Aha no i mam na imię Aga i mam 28 lat.