reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

co za DEBIL!! kurcze no idiota:/ nic nie wymysli kochana masz l 4 to co Ci wymysli???
Ogolnie dowiedzialam sie, ze jestem dziwka ktora to zaplanowala bo wiem, ze ciezko bedzie znalezc i przyuczyc kogos na moje miejsce i w ten sposob chcialam celowo utrudnic mu zycie i on tego tak nie zostawi. Oby to sie szybko skonczylo. Dzieki Wam za wsparcie ;*

reklama
Czesc Mamusie,
Prosze, zebyscie trzymaly za mnie kciuki bo mam bardzo ciezki dzien. Chcialam po ludzku poinformowac szefa o ciazy. Skonczylo sie na wrzaskach, grozbach pod moim adresem i obietnicy, ze zamieni moje zycie w pieklo. Wybieglam z placzem do lekarza. Dostalam zakaz pracy, moj maz go zaraz zawiezie. Jestem klebkiem nerwow co to bedzie, co ten psychopata wymysli :(
Ja w szoku jestem że ty chcesz pracować w miejscu gdzie jest taki szef, mnie już by tam dawno nie było

Ogolnie dowiedzialam sie, ze jestem dziwka ktora to zaplanowala bo wiem, ze ciezko bedzie znalezc i przyuczyc kogos na moje miejsce i w ten sposob chcialam celowo utrudnic mu zycie i on tego tak nie zostawi. Oby to sie szybko skonczylo. Dzieki Wam za wsparcie ;*
Jeśli mogę coś doradzić ...
Czy ktoś słyszał ta rozmowę ? Czy masz jakiś świadków ?
Ps pamiętajcie ze pomimo l4 jeśli trafimy na kogoś kto chce nam utrudnić życie istnieje możliwość rozwiązania umowy o prace bez wypowiedzenia czyli tzw potocznie dyscyplinarka. I tu ważne żeby jednak podstaw do takiego zwolnienia nie dać. Punktualność, należyte wykonywanie obowiązków a tego typu rozmowy Hmm jako prawnik powiem ... nagrane ...

Jakiś chory Szef! Cokolwiek by sie nie działo ,przekroczył swoje uprawnienia. A jaką masz umowe?

Czesc Mamusie,
Prosze, zebyscie trzymaly za mnie kciuki bo mam bardzo ciezki dzien. Chcialam po ludzku poinformowac szefa o ciazy. Skonczylo sie na wrzaskach, grozbach pod moim adresem i obietnicy, ze zamieni moje zycie w pieklo. Wybieglam z placzem do lekarza. Dostalam zakaz pracy, moj maz go zaraz zawiezie. Jestem klebkiem nerwow co to bedzie, co ten psychopata wymysli :(
Noż k.......! Weź gnoja zgłoś do PIPu i wszędzie gdzie się da.
Poza tym jak jesteś na zwolnieniu to nic już Ci nie zrobi.

Nie mam swiadkow, on jest cwany. Juz o nim tutaj pisalam. Dostalam zakaz pracy, nie L4. Do konca ciazy nie wolno mi pracowac. Mieszkam w niemczech a tu jest troszke inaczej niz w Polsce. Ciezko cos takiego udowodnic. Jesli nie da mi spokoju, bede musiala isc na policje. Tylko wiecie o co chodzi, w ciazy policja, sady itd. to ostatnie czego sie chce.

reklama
Do góry