reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
U mnie jest chłopiec dziewczynka chłopiec ;-) teraz ewidentnie czas na dziewczynkę :p
Oby się udało.
W poprzednich ciążach poznałam płeć ok 13-14 tygodnia, więc liczę, że tym razem też nie będzie wstydziocha i pokaże maluch co tam ma :-D

Hej! W tym tyg zobaczymy same duże ktosie [emoji173] trzymam kciuki!
Jutro dzwonie i umawiam sie na prenatalne: kojarzę, że któraś z Pań jest z Torunia i może podpowie gdzie najlepiej?

Dużo wizyt chyba w tym tygodniu :) ja mam we wtorek o 16.50 i już w gacie robię [emoji14] będzie 10+3 już
A ja dopiero 15.11, to będzie 11+0... po poprzedniej wizycie jak usłyszałam "do zobaczenia za 4 tygodnie" pomyślałam, że to dość szybko..... coraz bardziej mi się dłuży [emoji39]

U mnie jest chłopiec dziewczynka chłopiec ;-) teraz ewidentnie czas na dziewczynkę :p
Oby się udało.
W poprzednich ciążach poznałam płeć ok 13-14 tygodnia, więc liczę, że tym razem też nie będzie wstydziocha i pokaże maluch co tam ma :-D
Na to wychodzi że dziewczynka [emoji16]żeby tak szło podpatrzeć samemu [emoji848]

Hej! W tym tyg zobaczymy same duże ktosie [emoji173] trzymam kciuki!
Jutro dzwonie i umawiam sie na prenatalne: kojarzę, że któraś z Pań jest z Torunia i może podpowie gdzie najlepiej?
Ja jestem z Torunia :) podobno bezapelacyjnie najlepsze miejsce to szpital ul. Biziela w Bydgoszczy, mogę podać numer tel.do rejestracji ;)

reklama
Do góry