reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hmmm... Kiedyś przeczytałam, żeby zrobić chłopaka, to mąż musi po same pomidory [emoji23][emoji23][emoji23]
Musisz sobie przypomnieć czy tak było [emoji28][emoji28]
Hahahah :D dobre!

Jak tak obserwuje inne pary to zauważyłam że zazwyczaj płeć dziecka sie powtarza w kolejnych ciążach....a w zdecydowanej mniejszości słyszę że ma ktoś parki.
Ej, zawsze jest nadzieja! :)

Dla synka mamy już imię, od razu wiedzieliśmy jakie chcemy a dla córki nie wiadomo ;)

Leżę już w łóżku i odpoczywam, zaraz idę spać.

reklama
Ja jestem z Torunia :) podobno bezapelacyjnie najlepsze miejsce to szpital ul. Biziela w Bydgoszczy, mogę podać numer tel.do rejestracji ;)
Z tym, że na nfz się nie łapie, prywatnie też...? Mój gin podał Citomed, Civis Vita lub dr Łukasiewicza, nie miałam styczności z żadnym z tych miejsc.

Z tym, że na nfz się nie łapie, prywatnie też...? Mój gin podał Citomed, Civis Vita lub dr Łukasiewicza, nie miałam styczności z żadnym z tych miejsc.
W Citomedzie byłam ostatnio robić wyniki badań krwi i moczu - też prywatnie.
Raczej nie ma co liczyć na refundacje :( trzeba mieć powyżej 35 lat lub obciążenia genetyczne w rodzinie (czy chore dziecko).

W Citomedzie byłam ostatnio robić wyniki badań krwi i moczu - też prywatnie.
Raczej nie ma co liczyć na refundacje :( trzeba mieć powyżej 35 lat lub obciążenia genetyczne w rodzinie (czy chore dziecko).
Niestety, na nfz chodzę tylko do rodzinnego ... Zawsze zastanawiam się kiedy skorzystam z nfz na cokolwiek więcej [emoji37] jak widać w ciąży też wszystko prywatnie.
Chyba zadzwonię jutro do Cito i wybadam temat[emoji5] dzięki

reklama
Ja juz w sumie mam jeden upatrzony i wiem ze chce wlasnie ten ale jeszcze inne tez sobie ogladam [emoji14]
Ja juz wybralam raczej na 100% Amelis Hugo tylko nie wiem ktora wersje dream czy joy[emoji1]

Jeszcze na szczęście trochę czasu jest do wybrania modelu:) nie polecam tylko wersji 3w1 bo łupiny z takich kompletów nie są bezpieczne dla dzieciątka. Zreszta już za wczasu warto poczytać forum 8gwiazdek na fb lub wybrać się bezpośrednio do sklepu z profesjonalnym doradztwem:)

Do góry