Nati88
Fanka BB :)
Mi wyszła dziewczynkaMi też wyszedł chłopiec i tak szczerze to chciałabym synka, a tz bardzo chce dziewczynkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wyszła dziewczynkaMi też wyszedł chłopiec i tak szczerze to chciałabym synka, a tz bardzo chce dziewczynkę
Też nie podoba mi się, że za wszystko trzeba płacić, a składki co miesiąc są odprowadzane...Niestety, na nfz chodzę tylko do rodzinnego ... Zawsze zastanawiam się kiedy skorzystam z nfz na cokolwiek więcej [emoji37] jak widać w ciąży też wszystko prywatnie.
Chyba zadzwonię jutro do Cito i wybadam temat[emoji5] dzięki
Boże jak czytam w którym tyg jesteście to aż mi smutno że u mnie tak wcześnie... Wy już możecie w grudniu płeć znać a ja będę czekac i czekać
Artur, po dziadku i ze względu na znaczenie imieniaJakie imię macie dla chłopca?
No ja właśnie planuje zakup takiego 3w1Jeszcze na szczęście trochę czasu jest do wybrania modelu nie polecam tylko wersji 3w1 bo łupiny z takich kompletów nie są bezpieczne dla dzieciątka. Zreszta już za wczasu warto poczytać forum 8gwiazdek na fb lub wybrać się bezpośrednio do sklepu z profesjonalnym doradztwem
Hehe u mnie dwa razy sie sprawdzilo a teraz wskazuje że bedzie dziewczynka. Zobaczmy [emoji6]A pro po płci tutaj link. Oczywiście z przymrużeniem oka, ale mi wyszedł chłopiec. Heheh więc chcę wierzyć
Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Mamotoja.pl
Jeśli to nie problem to poproszę o nr tel pogadam z tz, moze faktycznie warto pojechać kawałek dalej. Pytałaś o cenę badań...?Też nie podoba mi się, że za wszystko trzeba płacić, a składki co miesiąc są odprowadzane...
Doktorek z Torunia wysyła mnie do Bydgoszczy więc wierze, że ma ku temu powody - już mam umówione badanie.
No jeszcze czas jest [emoji6] tylko ze mi sie podoba jeden a tz drugi [emoji23]Jeszcze na szczęście trochę czasu jest do wybrania modelu nie polecam tylko wersji 3w1 bo łupiny z takich kompletów nie są bezpieczne dla dzieciątka. Zreszta już za wczasu warto poczytać forum 8gwiazdek na fb lub wybrać się bezpośrednio do sklepu z profesjonalnym doradztwem
No ja właśnie planuje zakup takiego 3w1
523655241 - to jest bezpośrednio do rejestracji polecam zadzwonić jak najszybciej. Ja dzwoniłam w 8 tygodniu a wyznaczyli termin w 14.. (dokładnie 13+4, nawet się obawiam, że to trochę późno ale chyba wiedzą co robią).Jeśli to nie problem to poproszę o nr tel pogadam z tz, moze faktycznie warto pojechać kawałek dalej. Pytałaś o cenę badań...?