reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Oj tam, nie jesteś inna tylko lubisz miłe zaskakujące niespodzianki, ja myśle ze to podczas porodu będzie przepiękne uczucie poznać swojego brzuszkowego lokatora:) także podziwiam za wytrwałość i cierpliwość:) P.S. Powiedz tylko swojemu lekarzowi zeby Ci nie wspominał tak niechcący:))
Też podziwiam bo ja może i bym chciała mieć niespodziankę ale jestem za bardzo niecierpliwa. Ja z tych co lubią mieć wszystko zaplanowane i gotowe przed czasem [emoji16]

reklama
Oj tam, nie jesteś inna tylko lubisz miłe zaskakujące niespodzianki, ja myśle ze to podczas porodu będzie przepiękne uczucie poznać swojego brzuszkowego lokatora:) także podziwiam za wytrwałość i cierpliwość:) P.S. Powiedz tylko swojemu lekarzowi zeby Ci nie wspominał tak niechcący:))
Wiem, juz na tej wizycie powiem mojej gin i bede przypominac żeby przypadkiem nie powiedziala [emoji6]
Oj tak tu masz racje [emoji6] wspaniale uczucie po 9msc w koncu dowiedzieć sie kto mieszkal w brzuszku [emoji6]

Dziewczyny, tak z innej beczki:) cześć z Nas bedzie już niedługo miała prenatalne badania, i za chwilkę każda z nas będzie już po. Wiem, ze czasami już w pierwszych prenatalnych lekarz może powiedzieć o płci, chociaż ja akurat synka z pierwszej ciąży poznałam późno, po 20 tygodniu to teraz po cichutku liczę, ze coś tam już może lekarz zobaczy:) a jak Wasze przeczucia ? Myślicie, ze może już coś będzie widać?:)

Mi nawet jakby bylo widać na prenatalnych to I tak nie powiedzą dopiero na połówkowych :(

reklama
Do góry