reklama
Nie jesteś z tym samaA mnie męczą mdłości...
Lu_cy
Fanka BB :)
Mnie też. A nie mam migdałów [emoji22]A mnie męczą mdłości...
Monafkinia
Tż zrobił na obiad schab w sosie. Boże jak mi to śmierdzi, kuchnia otwarta, to wali w całym domu szlak mnie trafi. Nie mogę się porzygać i mieć spokój, tylko tak mdli cały dzień.
Obiad normalnie zawsze palce lizać, ale dziś nie do zniesienia ten zapach
Nati88
Dobrze że nie tylko ja tak mam. Odliczam dni kiedy to w końcu minie. Mięso mi pachnie padlinąTż zrobił na obiad schab w sosie. Boże jak mi to śmierdzi, kuchnia otwarta, to wali w całym domu szlak mnie trafi. Nie mogę się porzygać i mieć spokój, tylko tak mdli cały dzień.
Madelaine701
Biedna ja nie znam tego uczucia, od początku ciąży nie miałam mdłości i mogę jeść wszystkoTż zrobił na obiad schab w sosie. Boże jak mi to śmierdzi, kuchnia otwarta, to wali w całym domu szlak mnie trafi. Nie mogę się porzygać i mieć spokój, tylko tak mdli cały dzień.
Pianistka1991
Mam tak samo chociaż zdarzają mi się gorsze momenty jak dłużej czegoś nie zjem (czyt. więcej niż 4 godziny [emoji23] ) to zaczyna mi się robić niedobrze.. szybko jednak mija po posiłku.Biedna ja nie znam tego uczucia, od początku ciąży nie miałam mdłości i mogę jeść wszystko
Madelaine701
Z głodu też tak mamMam tak samo chociaż zdarzają mi się gorsze momenty jak dłużej czegoś nie zjem (czyt. więcej niż 4 godziny [emoji23] ) to zaczyna mi się robić niedobrze.. szybko jednak mija po posiłku.
reklama
Konwalia90
Super dziekiEmilka napisalam do wlascicielki forum twoje zapytanie. Zobaczymy co odpisze. Podalam twoj nick wiec bedzie wiedziala o kogo konkretnie chodzi.