reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Zaskoczona2013 dziękuje [emoji4]
Juz kilka dziewczyn wyslalo. Poczekam 2 dni na te ktore bywaja rzadziej. Jutro wieczorem zaczne wpisywac do tabelki te co juz mi podaly. Potem wrzuce na wątek. A wtedy inne moze jak zobacza jak to wyglada beda chcialy dolaczyc,to dopiszemy i zaktualizujemy. Dziewczyny jak macie rez jakies nowe pomysly co do tabelki to smialo pisac.

Chyba gdzie zgubiłam wiadomość od CB, jakie konkretnie dane Tobie wysłać na pv?

reklama
Dziewczyny, tak z innej beczki:) cześć z Nas bedzie już niedługo miała prenatalne badania, i za chwilkę każda z nas będzie już po. Wiem, ze czasami już w pierwszych prenatalnych lekarz może powiedzieć o płci, chociaż ja akurat synka z pierwszej ciąży poznałam późno, po 20 tygodniu to teraz po cichutku liczę, ze coś tam już może lekarz zobaczy:) a jak Wasze przeczucia ? Myślicie, ze może już coś będzie widać?:)

Dziewczyny, tak z innej beczki:) cześć z Nas bedzie już niedługo miała prenatalne badania, i za chwilkę każda z nas będzie już po. Wiem, ze czasami już w pierwszych prenatalnych lekarz może powiedzieć o płci, chociaż ja akurat synka z pierwszej ciąży poznałam późno, po 20 tygodniu to teraz po cichutku liczę, ze coś tam już może lekarz zobaczy:) a jak Wasze przeczucia ? Myślicie, ze może już coś będzie widać?:)
Ja też cicho na to liczę...marzę teraz o zdrowej córeczce. Ale w każdej wcześniejszej ciąży dowiadywałam sie znacznie później

Ja bym chciała jak najszybciej poznać płeć, no ale zobaczymy jak to będzie. Niektóre laseczki już koło 14 tygodnia dowiadują się o płci, dużo zależy od urządzenia usg i zdolności gina. Ja mam dziwne przeczucie, ze u mnie będzie dziewczynka. No ale jest mi to szczerze obojętne, najważniejsze żeby było zdrowe :)

Intuicyjnie ja, mąż i córka myślimy o dziewczynce. Nawet imiona wstępnie wybrane. Ja jestem niemal tak pewna, że nawet ubranka dziewczęce juz powoli kupuję. A co będzie? Zobaczymy :-)

Ja bym chciała jak najszybciej poznać płeć, no ale zobaczymy jak to będzie. Niektóre laseczki już koło 14 tygodnia dowiadują się o płci, dużo zależy od urządzenia usg i zdolności gina. Ja mam dziwne przeczucie, ze u mnie będzie dziewczynka. No ale jest mi to szczerze obojętne, najważniejsze żeby było zdrowe :)

Tez mam przeczucie na dziewczynke :D ale najważniejsze to zdrowy maluch

Jabw 1 ciazy poznalam plec w 22tc, za drugim razem w 35tc licze ze tym razem dzidzia bedzie wspolpracowac wczesniej[emoji23]

Baaardzo liczę na to, że dowiem sie jak najwcześniej [emoji6] już zanim zaszłam w ciążę to byłam przekonana, że chłopiec, ale większość osób dookoła wspomina o dziewczynce (co by mnie niesamowicie ucieszyło [emoji7]).

Pewnie jakbym miała już chłopca - chcialabym dziewczynkę i na odwrót ;)

reklama
Ja liczę że moja pani doktor mi szybko powie, w miarę możliwości oczywiście, w poprzedniej ciąży wiedziałam kilka dni przed pierwszym prenatalnymi już że na 75% syn, oczywiście był syn :)

Do góry