reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja liczę że moja pani doktor mi szybko powie, w miarę możliwości oczywiście, w poprzedniej ciąży wiedziałam kilka dni przed pierwszym prenatalnymi już że na 75% syn, oczywiście był syn :)

Ja bardzo bym chciała chłopca bardzo.. Dlatego nie wiem czy chcę wiedzieć o płci Boję się że będę jakoś zawiedziona, a to głupio mieć takie uczucia.

Dziewczyny, tak z innej beczki:) cześć z Nas bedzie już niedługo miała prenatalne badania, i za chwilkę każda z nas będzie już po. Wiem, ze czasami już w pierwszych prenatalnych lekarz może powiedzieć o płci, chociaż ja akurat synka z pierwszej ciąży poznałam późno, po 20 tygodniu to teraz po cichutku liczę, ze coś tam już może lekarz zobaczy:) a jak Wasze przeczucia ? Myślicie, ze może już coś będzie widać?:)
Ja jestem inna i licze na to ze dzidzia nie bedzie sie chciala ujawnic przez cala ciążę [emoji14] będzie prościej bo wiem ze tz chcialby wiedziec w miare sybko a ja nie chce [emoji14]

Ja bardzo bym chciała chłopca bardzo.. Dlatego nie wiem czy chcę wiedzieć o płci Boję się że będę jakoś zawiedziona, a to głupio mieć takie uczucia.
Powiem ci szczerze ja tak mialam przy drugiej ciazy. Jak powoedzial gin ze dziewczynka. Ciut rozczarowana bylam. Ale to trwalo 2 dni. Potem sie oswoilam z mysla ze no trudno i zaczelam sie cieszyc ze przewalone bedzie mial moj maz hehehe.

A ja z kolei byłam rozczarowana w pierwszej ciąży. Byłam niemal pewna, ze córka będzie. Jak lekarz powiedział Nam, ze będzie syn to się trochę rozpłakałam z rozvzarowania( mąż oczywiście do dzisiaj wypomina;)))
Ale syna mam super, teraz trochę chciałabym synka drugiego, trochę córkę i już sama nie wiem:)

A ja z kolei byłam rozczarowana w pierwszej ciąży. Byłam niemal pewna, ze córka będzie. Jak lekarz powiedział Nam, ze będzie syn to się trochę rozpłakałam z rozvzarowania( mąż oczywiście do dzisiaj wypomina;)))
Ale syna mam super, teraz trochę chciałabym synka drugiego, trochę córkę i już sama nie wiem:)
Ja też w pierwszej ciąży byłam rozczarowana...wszyscy mi wmawiali że bedzie dziewczynka A tu chłopak. A w drugiej jakos spokojnie przyjełam wiadomość o chłopcu. A teraz chciałabym te córkę ale czuje że ja tylko stworzona jestem do chłopców [emoji16]

Ja też w pierwszej ciąży byłam rozczarowana...wszyscy mi wmawiali że bedzie dziewczynka A tu chłopak. A w drugiej jakos spokojnie przyjełam wiadomość o chłopcu. A teraz chciałabym te córkę ale czuje że ja tylko stworzona jestem do chłopców [emoji16]

Hahaha:) no życzę Ci jednak córeczki:) u mnie nawet teściowa chwilowo była smutna( ma samych synów, teraz jednego wnuka) i kiedyś mi powiedziała, ze może ja będę miała tak jak ona tylko chłopaków w domu

Hahaha:) no życzę Ci jednak córeczki:) u mnie nawet teściowa chwilowo była smutna( ma samych synów, teraz jednego wnuka) i kiedyś mi powiedziała, ze może ja będę miała tak jak ona tylko chłopaków w domu
Niech Ci tak nie wróży [emoji1]moja tesciowa stale mi mówi że bedzie dziewczynka i innej informacji nie przyjmuje wiec juz widze jej rozczarowanie jak się okaże że nie nie po jej myśli.

reklama
Ja jestem inna i licze na to ze dzidzia nie bedzie sie chciala ujawnic przez cala ciążę [emoji14] będzie prościej bo wiem ze tz chcialby wiedziec w miare sybko a ja nie chce [emoji14]

Oj tam, nie jesteś inna tylko lubisz miłe zaskakujące niespodzianki, ja myśle ze to podczas porodu będzie przepiękne uczucie poznać swojego brzuszkowego lokatora:) także podziwiam za wytrwałość i cierpliwość:) P.S. Powiedz tylko swojemu lekarzowi zeby Ci nie wspominał tak niechcący:))

Do góry