Konwalia90
Fanka BB :)
Czytalam ze niektore dziewczyny zmienily tylko nie wiem jakNicka nie da sie zmienic. Musialabys utworzyc nowe konto jak chcesz nowy nick.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytalam ze niektore dziewczyny zmienily tylko nie wiem jakNicka nie da sie zmienic. Musialabys utworzyc nowe konto jak chcesz nowy nick.
Reni albo mleko zimne, ale zwykle na chwilę jest ulga tylkoDziewczyny ratunku! Zgaga pali[emoji24] co pomoże??
Migdaly mi pomagaja, a nie chce brac chemii.Dziewczyny ratunku! Zgaga pali[emoji24] co pomoże??
Pomaga również jedzenie migdałów, podobno nie sprawdzałam. Moja mam zawsze na zgage zjadła cytryne z cukrem.Dzięki za poradę
Emilka napisalam do wlascicielki forum twoje zapytanie. Zobaczymy co odpisze. Podalam twoj nick wiec bedzie wiedziala o kogo konkretnie chodzi.Czytalam ze niektore dziewczyny zmienily tylko nie wiem jak
Mi pomagalo rennie do ssania ale to krotko trwale rozwiazanie a meczylam sie bardzo dlugo.Dziękuję dziewczyny [emoji6] wypróbuję wszystko po kolei [emoji4] byleby szybko pomogło, bo uciążliwe to strasznie!
Też ostatnio mnie tak kłuło jakby ktoś igłę mi wbijał - męczyło mnie to cały wieczór z dużą częstotliwością powtórzeń... ale jakoś samo przeszło.A mnie właśnie zaczął kłuć jajnik ten z którego nie było owulacji. Martwię się bo te kłucia takie jak igła. Często tak miałam przed owulacją, ale teraz już nie wiem co myśleć. Wzięłam nospe i magnez
Mnie kluje okropnie i jeden i drugi jajnik jak kaszle albo gwaltownie wstaje. Boli bardzo mocno, az sie w pol zginam. Bedzie ok, nie martw sieA mnie właśnie zaczął kłuć jajnik ten z którego nie było owulacji. Martwię się bo te kłucia takie jak igła. Często tak miałam przed owulacją, ale teraz już nie wiem co myśleć. Wzięłam nospe i magnez