reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzięki za poradę
emoji6.png
Pomaga również jedzenie migdałów, podobno nie sprawdzałam. Moja mam zawsze na zgage zjadła cytryne z cukrem.

A mnie właśnie zaczął kłuć jajnik ten z którego nie było owulacji. Martwię się bo te kłucia takie jak igła. Często tak miałam przed owulacją, ale teraz już nie wiem co myśleć. Wzięłam nospe i magnez :(

A mnie właśnie zaczął kłuć jajnik ten z którego nie było owulacji. Martwię się bo te kłucia takie jak igła. Często tak miałam przed owulacją, ale teraz już nie wiem co myśleć. Wzięłam nospe i magnez :(
Też ostatnio mnie tak kłuło jakby ktoś igłę mi wbijał - męczyło mnie to cały wieczór z dużą częstotliwością powtórzeń... ale jakoś samo przeszło.

reklama
Mnie kluje okropnie i jeden i drugi jajnik jak kaszle albo gwaltownie wstaje. Boli bardzo mocno, az sie w pol zginam. Bedzie ok, nie martw sie :)

Do góry