Nati88
Fanka BB :)
Ja też się czasami gubię ktora z Was w której ciazy jest ...jestem jeszcze krótko z Wami i dużo nas jest [emoji16] mysle że takie informacje nie są jakieś tajne.Ok melduje sie cala i zdrowa. Starsza pojechala do tesciow, mala usnela wiec mam chwile dla was. A wiec tak gratuluje pieknych fasolek. Wszystkim zycze zdrowka w tym jesiennym galimatiasie.
A teraz ogłoszenie parafialne....
Od 2 dni siedzialam nad wszystkimi babkami stad aby spisac nicki po 2 dniach doszlam do strony 311 a jest ponad 500 i serio nie dam rady. Ogrom stron i przegladania kazdej z nich aby spisac kazdy nick mnie przytloczyl. Zamiast bawic aie z mala siedzialam na kompie jak debil. Dzis sie poddalam i postanowilam....
Chcialabym aby kazda napisala mi na priv swoj nick, imie, wiek, ile ma dzieci, termin porodu,, miejscowosc mniej wiecej, to sie tyczy osob tylko tych ktore chca byc w tabelce. Pozniej dopiszemy plec jak będzie juz kazda wiedziala. Mysle ze tak bedzie najszybciej bo jak kazda napisze mi priv to szybciej wklepie w tabelke i nie bede musiala szukac miedzy postami a tak bede miala pod reką i bede miala pewnosc ze pisza tylko te osoby ktore chca byc w tabelce.
Jesli ktoras nie chce podawac jakis danych to normalne i rozumiem na nic nie ma przymusu.
Chyba ze ktoras chce sie podjac tabelki za mnie to smialo ja sie nie obraze. Oczywiscie inne pomysly mile widziane.