Pati111
Fanka BB :)
Właśnie o to miałam zapytaćA do czego ta tabelka potrzebna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie o to miałam zapytaćA do czego ta tabelka potrzebna?
Tabelka sama w sobie nie wnosi nic ale przypieta bedzie do watku gdzie kazda będzie mogla zobaczyc ktora kiedy ma termin, pozniej jaka plec, jak ktos ma na imie pozwoli w jakis sposob nas ze soba poznac?, zblizyc bo tyle postow co tu sie produkuje to szok i nawet mnie samej ciezko czasami ogarnac ktora jest ktora i czy to ta w pierwszej ciazy czy ma juz 2 badz 1 dziecko. Ale tak jak pisalam nie jest obowiązkowa i tylko dla chetnych.A do czego ta tabelka potrzebna?
Ja też wolę w sumie nie uczestniczyc w grupach na FB, zwłaszcza teraz na początku gdzie mało kto wie o mojej ciąży a zaraz się będzie wyświetlać na FB innym w jakiej grupie jestem. A poza tym tu faktycznie jestem bardziej anonimowa. A co do tej tabelki to super pomysł, nie trzeba później po 5 razy pytać, który tydzień ciąży ma dana osoba itpTabelka sama w sobie nie wnosi nic ale przypieta bedzie do watku gdzie kazda będzie mogla zobaczyc ktora kiedy ma termin, pozniej jaka plec, jak ktos ma na imie pozwoli w jakis sposob nas ze soba poznac?, zblizyc bo tyle postow co tu sie produkuje to szok i nawet mnie samej ciezko czasami ogarnac ktora jest ktora i czy to ta w pierwszej ciazy czy ma juz 2 badz 1 dziecko. Ale tak jak pisalam nie jest obowiązkowa i tylko dla chetnych.
Nie naleze do zadnej grupy na fb bo szczerze przyznaje sie ze tu jakos czuje sie bezpieczniej a tych kilka informacji nie zdradza nic co jest az tak kluczowe w naszym zyciu w realu.
Probowalas suszone sliwki? Mi zawsze pomagaly.Czesc dziewczyny!czy któraś poradzi mi coś na zaparcia? Od środy mam problem z wypróżnieniem się
jadłam w tym czasie dużo owoców, warzyw, jogurtów itp nie wiem skąd ten problem bo zdrowo się odżywiam
w pierwszej ciąży tez czasami zdarzały się zaparcia ale to max 3 dni, a teraz czuje, ze brzuch mi pęknie
Niestety znam podobny przypadek...nie doszło do rozwodu itd Ale dziewczyna była sledzona przez kogoś z rodziny męża. Osoba ta wylapywala rozne info, a potem zatruwała im życie. Cholernie przykre :-\A tak z innej beczki napisze wam cos co doświadczyła moja bliska kolezanka na pewnej grupie na fb.
Nalezala do grupy zamknietej dosc dlugo i jak wiadomo po pewnym czasie czlowiek poznaje sie blizej, zaczyna opisywac zycie, przyszlych tesciow, a to poskarzyla sie na przyszlego pana mlodego a to na swoja siostre itp itd. Czasami wrzucala zdj jakies niepublikowane. Po pewnym czasie z jedna z dziewczyn z grupy porpznily sie o pierdolę tzn o szczepionki i ich wpływ. Szczepic czy nie. Od slowa do slowa wynikla gownoburza. Kilka dziewczyn wzielo sie za wlosy. Jedna z nich totalny troll wyslala wszystkie posty z opowiesciami juz meza wtedy meza mojej kolezanki do niego i do znajomych z jej listy o tym co pisala wczesniej o tesciach. Obsmarowala jak mogla. W efekcie przez tydzien w domu miala pieklo no jak wiadomo dla. Kazdego z nas rodzice jacy sa tacy sa ale nie chcemy by nasze polowki opowiadaly badz mowily cos niemilego o nich zwlaszcza do notabene obcych ludzi. Potem do jej meza pisali wspolni znajomi ze dostali wiadomosci eozne o niej. Wyobrazacie sobie jakie chore akcje pozniej miala? Poronila w 7 tc. Jest z nim po rozwodzie 3 rok ale zawsze glosno mowi ze bedac na jakimkolwiek forum nawet 7 lat i znajac osoby dlugo ba nawet organizujac wspolne zjazdy nie mozna poznac kogos na 100 procent. Od tamtej pory nie nalezy do zadnej grupy. A na fb ma samych bliskich znajomych.
Ktos napisze sama sobie byla winna.... Ok. Ale czy nie wlasnie o to chodzi by sie wygadac wyzalic? Popsioczyc na kogos?
Dlatego ja osobiscie przyznaje sie fb czasami mnie przeraża. Ile czlowiek potrafi sie odslonic, schować garde, a niektorzy tylko na to czekaja.
Ja to się telepie jak galareta zwłaszcza ze wizytę mam dopiero we wtorek na 14szperam po necie to niby póki maluch ma miejsce jest ok i ze do 12-13 tyg może się to wyrównać
I właśnie z takich względów nie zamierzam dołączyć do żadnej grupy no FB . W ogóle mam wrażenie, że FB "szpieguje" ludzi, zbyt dużo informacji zbiera o nas. Polubisz coś na innej stronie czy nawet przeglądasz na internecie jakimś dziwnym trafem zaraz wyskakują mi podobne rzeczy na reklamach na fbA tak z innej beczki napisze wam cos co doświadczyła moja bliska kolezanka na pewnej grupie na fb.
Nalezala do grupy zamknietej dosc dlugo i jak wiadomo po pewnym czasie czlowiek poznaje sie blizej, zaczyna opisywac zycie, przyszlych tesciow, a to poskarzyla sie na przyszlego pana mlodego a to na swoja siostre itp itd. Czasami wrzucala zdj jakies niepublikowane. Po pewnym czasie z jedna z dziewczyn z grupy porpznily sie o pierdolę tzn o szczepionki i ich wpływ. Szczepic czy nie. Od slowa do slowa wynikla gownoburza. Kilka dziewczyn wzielo sie za wlosy. Jedna z nich totalny troll wyslala wszystkie posty z opowiesciami juz meza wtedy meza mojej kolezanki do niego i do znajomych z jej listy o tym co pisala wczesniej o tesciach. Obsmarowala jak mogla. W efekcie przez tydzien w domu miala pieklo no jak wiadomo dla. Kazdego z nas rodzice jacy sa tacy sa ale nie chcemy by nasze polowki opowiadaly badz mowily cos niemilego o nich zwlaszcza do notabene obcych ludzi. Potem do jej meza pisali wspolni znajomi ze dostali wiadomosci eozne o niej. Wyobrazacie sobie jakie chore akcje pozniej miala? Poronila w 7 tc. Jest z nim po rozwodzie 3 rok ale zawsze glosno mowi ze bedac na jakimkolwiek forum nawet 7 lat i znajac osoby dlugo ba nawet organizujac wspolne zjazdy nie mozna poznac kogos na 100 procent. Od tamtej pory nie nalezy do zadnej grupy. A na fb ma samych bliskich znajomych.
Ktos napisze sama sobie byla winna.... Ok. Ale czy nie wlasnie o to chodzi by sie wygadac wyzalic? Popsioczyc na kogos?
Dlatego ja osobiscie przyznaje sie fb czasami mnie przeraża. Ile czlowiek potrafi sie odslonic, schować garde, a niektorzy tylko na to czekaja.
Niektórzy nie mają nic ciekawszego w życiu do roboty jak szpiegowanie i komplkokomplie życia innym... ChoreNiestety znam podobny przypadek...nie doszło do rozwodu itd Ale dziewczyna była sledzona przez kogoś z rodziny męża. Osoba ta wylapywala rozne info, a potem zatruwała im życie. Cholernie przykre :-\