Nataśka
Fanka BB :)
Rodzilam tam drugą córkę i nigdy więcej ale wiadomo każdy inaczej przeżywaBonifratrów bo tam mam lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rodzilam tam drugą córkę i nigdy więcej ale wiadomo każdy inaczej przeżywaBonifratrów bo tam mam lekarza
A ja 6 tydzień i 1 dzień [emoji4] ale wizyty choćbym chciała nie da się póki co przyspieszyć, jedyna opcja że ktoś odwoła, więc czekam grzecznie na 16 listopada [emoji6]Witam się dziś i ja! Leżę i odpoczywam, mam mdłości i mega zgage, witajcie dolegliwości! jutro zaczynam 6 tc! Za tydzień już wizyta, przesunelam ją
Teraz to opowiedzDzień dobry mamusie.. Ja za to czuję się gruba brzydka i do d.. Cały czas mi się wydaje że przytyłam minimum 10 kg a w pasie przybyło z 20cm.. Masakra.. Staram się nie jeść dużo bo czuje się ciężko...
Swojego porodu jak i poprzedniej ciąży nie chce wam opowiadać bo połowa by uciekła z krzykiem...
Miłego dnia kochane.
Rodzilam tam córkę i też podziekuje. Poza tym z tym lekarzem pracującym w danym szpitalu to taki trochę mit. Może go nie być akurat, a nawet jak jest to i tak najważniejsza jest położna ;-) No niestety na położne też trafiłam niefajne...począwszy od tej która mi wmawiala (z takim sarkazmem na ucho), że udaje skurcze było już tylko gorzej.Rodzilam tam drugą córkę i nigdy więcej ale wiadomo każdy inaczej przeżywa
Kochana jeszcze chwile i poczujesz się lepiej. Teraz zatrzymuje Ci się woda w organizmie+zle samopoczucie, mdłości...dlatego tak zle odbierasz swoje ciało. Nie oceniaj sie na tak źle, na pewno nadal wyglądasz tak samo pięknie jak przed ciążą :-)Dzień dobry mamusie.. Ja za to czuję się gruba brzydka i do d.. Cały czas mi się wydaje że przytyłam minimum 10 kg a w pasie przybyło z 20cm.. Masakra.. Staram się nie jeść dużo bo czuje się ciężko...
Swojego porodu jak i poprzedniej ciąży nie chce wam opowiadać bo połowa by uciekła z krzykiem...
Miłego dnia kochane.
A przytyłas coś czy czujesz się tka wzdęcia poprostu?Dzień dobry mamusie.. Ja za to czuję się gruba brzydka i do d.. Cały czas mi się wydaje że przytyłam minimum 10 kg a w pasie przybyło z 20cm.. Masakra.. Staram się nie jeść dużo bo czuje się ciężko...
Miłego dnia kochane.