O widzisz, człowiek całe życie dowiaduje sie nowych rzeczy [emoji6]Plesniowe tez mozna, o ile sa z pasteryzowanego mleka a w polskich sklepach w większości takie dostaniemy [emoji6] ja juz kilka razy jadlam bo nie wyobrazam sobie z nich zrezygnować [emoji6]
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Cale szczęście ze takie mozna [emoji14] dobrze ze moj tz teraz za granice nie jeździ bo jakby znow mi przywiózł takie sery pleśniowe jak ostatnio a ja nie moglabym ich ruszyc to bym sie zaplakala [emoji23]O widzisz, człowiek całe życie dowiaduje sie nowych rzeczy [emoji6]
Ala1990aa
Zapisz się prywatnie i na pewno wszystkiego się dowiesz. Każda fasolka rozwija się w swoim tempie. Bądźmy dobrej myśliNo i wlasnie ja mam ciaze tyljo jeden dzień mlodsza a po dzisiejszej wizycie nie wiem nic [emoji20][emoji20][emoji20][emoji22]
Silje1008
Dziewczyny, ja już po wizycie. Widziałam serduszko i wszystko w porządku. 6t5d czyli tak jak pokazywała mi aplikacja
I super )
Silje1008
No i wlasnie ja mam ciaze tyljo jeden dzień mlodsza a po dzisiejszej wizycie nie wiem nic [emoji20][emoji20][emoji20][emoji22]
Ale jak to nic?
Silje1008
Ale jak to nic?
Oj w tym gąszczu doczytalam. Bo Ci lekarze na NFZ to jak trafisz://. Może umów się teraz jeszcze na prywatna wizytę? Badziesz spokojniejsza. Wydaje mi się, ze z Twoja dzidzia jest wszystko w porządku, tylko ten lekarz słabo podszedł do tematu
Monafkinia
Na szczęście nie przepadam za serem. Uznaję tylko mozarelle na pizzy
Dziś miałam dzień sprzątanka, prawie 3h.
I tak teraz krócej mi zajmuje, bo zakupiliśmy odkurzacz, który od razu umyje podłogę pobierając ns bieżąco czystą wodę
Dziś miałam dzień sprzątanka, prawie 3h.
I tak teraz krócej mi zajmuje, bo zakupiliśmy odkurzacz, który od razu umyje podłogę pobierając ns bieżąco czystą wodę
reklama
Jestem z Rzeszowa. Jeżeli chodzi o lekarza prywatnie to mam takiego fajnego. Chodzilam do niego robic cytologie. I nawet mialam sie tez teraz zapisac ale przerazily mnie koszty badań i doszlam do wniosku ze skoro tyle tyxh skladek opacamy to dlaczego za wszystko mam placic z wlasnej kieszeni. Ogolnie to mialam zamiar tylko blizej 10 tygodnia pojsc prywatnie. Ale teraz to jest przekonana ze musze sie zapisac szybciej. Najwyzej badania bede robila na fundusz a dodatkowo bede chodzila prywatnie. W poprzednich ciazach chodzila. Na nfz ale do innej lekarki i byla w miare spoko. Ale ona juz te 5 lat temu była dosc stara wiec stwierdzilam ze teraz to juz troche strach do niej iść i poszlam do innej przychodni. Jak sie zapisywalam to prosilam zeby mnie zapisano do dobrego lekarza no to mam, po prostu rewelacja [emoji19][emoji19][emoji19]@Justyś30 a skąd jesteś? Może dziewczyny z okolic (jeśli takie są) podpowiedzą Ci sensownego lekarza na nfz albo prywatnie. Żebyś nie musiała się drugi stresować.