reklama
Nataśka
Fanka BB :)
No niestety nigdy człowiek nie wie na kogo trafi, ja też się przymierzam, żeby iść do innego, ale jednak wolę iść do swojego zaufanegoJestem z Rzeszowa. Jeżeli chodzi o lekarza prywatnie to mam takiego fajnego. Chodzilam do niego robic cytologie. I nawet mialam sie tez teraz zapisac ale przerazily mnie koszty badań i doszlam do wniosku ze skoro tyle tyxh skladek opacamy to dlaczego za wszystko mam placic z wlasnej kieszeni. Ogolnie to mialam zamiar tylko blizej 10 tygodnia pojsc prywatnie. Ale teraz to jest przekonana ze musze sie zapisac szybciej. Najwyzej badania bede robila na fundusz a dodatkowo bede chodzila prywatnie. W poprzednich ciazach chodzila. Na nfz ale do innej lekarki i byla w miare spoko. Ale ona juz te 5 lat temu była dosc stara wiec stwierdzilam ze teraz to juz troche strach do niej iść i poszlam do innej przychodni. Jak sie zapisywalam to prosilam zeby mnie zapisano do dobrego lekarza no to mam, po prostu rewelacja [emoji19][emoji19][emoji19]
Nat Bluebell
Konowały :/ najgorsze, że strata czasu i dodatkowe badanie.Współczuję. Dobrze, że Ci jeszcze wyników nie pomylili...bo i tak bywa :-\
No niestety mi tego nie powiedzieli a mają w systemie że jestem w ciąży.Tu w Irlandii co 3 lata wysyłaja list z zaproszeniem na darmową cytologie i Gp powiedziała ze jak dawno robiona była to dopiero po porodzie w wiec też poczekam
No to pięknieDziewczyny, ja już po wizycie. Widziałam serduszko i wszystko w porządku. 6t5d czyli tak jak pokazywała mi aplikacja
Paulina90
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny ja dziś odwiedziłam groby i rodzinkę, a teraz jestem w drodze nad morze, zostały nam 3h drogi, a mnie tak mdli, ze nie wiem jak dojadę kupiłam migdaly i wafle ale nic nie pomagają macie jakieś lepsze sposoby?
Silje1008
Na szczęście nie przepadam za serem. Uznaję tylko mozarelle na pizzy
Dziś miałam dzień sprzątanka, prawie 3h.
I tak teraz krócej mi zajmuje, bo zakupiliśmy odkurzacz, który od razu umyje podłogę pobierając ns bieżąco czystą wodę
Ooo , fajny wynalazek ale chyba bardziej się sprawdza gdy w domu nie ma dywanów za bardzo?
Silje1008
Czesc dziewczyny ja dziś odwiedziłam groby i rodzinkę, a teraz jestem w drodze nad morze, zostały nam 3h drogi, a mnie tak mdli, ze nie wiem jak dojadę kupiłam migdaly i wafle ale nic nie pomagają macie jakieś lepsze sposoby?
Może coś z imbirem spróbuj , ponoć pomaga. Ja jako takich mdłości nigdy nie miałam, ale słyszałam, ze imbir jest oki
Ewelina245
Cześć, oficjalnie od jutra jestem na L4, cieszę się bardzoooo. Jestem ciągle mega zmeczona i mdli mnie strasznie.
Ale teraz bedzie więcej czasu na wszystko, przynajmniej mam taką nadzieję.
Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt.
Ale teraz bedzie więcej czasu na wszystko, przynajmniej mam taką nadzieję.
Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt.
Nati88
Mi na początku pomagał lokomotiv dla dzieciCzesc dziewczyny ja dziś odwiedziłam groby i rodzinkę, a teraz jestem w drodze nad morze, zostały nam 3h drogi, a mnie tak mdli, ze nie wiem jak dojadę kupiłam migdaly i wafle ale nic nie pomagają macie jakieś lepsze sposoby?
reklama
Nati88
Jeszcze jest anaketon. To są krople z imbirem i polecane są w ciąży. Dwa razy dziennie po 15 kropliCzesc dziewczyny ja dziś odwiedziłam groby i rodzinkę, a teraz jestem w drodze nad morze, zostały nam 3h drogi, a mnie tak mdli, ze nie wiem jak dojadę kupiłam migdaly i wafle ale nic nie pomagają macie jakieś lepsze sposoby?