reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie już wszystko chyba jest ok[emoji1001] niedługo zapisze się na kontrole bo skrzepy mi puściły po odstawieniu leków. Także mam nadzieje, ze jak pojde to nie bede musiała mieć żadnych zabiegów. Moj gin mówił ze jak będę mieć duże krwawienie to dał mi antybiotyk i powiem wam ze jest coraz lepiej. A wy dziewczyny nie martwcie się niczym. Urodzicie ZDROWE i piękne dzieciaki. Trzymam za was kciuki. Ja właśnie wracam z pracy!

reklama
Dokladnie wiem jak sie czujesz, mam to samo. A najgorsze jest to ze w zyciu bym nie przypuszczala ze moze byc tak na poczatku. W poprzednich ciazach mialam zadyszki pod koniec.
Dziękuję, że to piszesz. Bo ja już się wystraszylam, że coś mi jest. No nic...jakoś powoli trzeba iść z tym bagażem hormonalną-ciążowym do przodu.

;)
Pisałam już o tabelce, ale nikt się nie zgłosił
No nie dziwię sie trzeba przeleciec od poczatku wszystkie strony spisac nicki potem do kazdej napisac czy chce byc w tabelce i dane typu tc, czy pierwsza czy kolejna, przeczucia co do plci, terminy, takie ciut zmudne i nudne. DLatego mysle ze w koncu jak nie ma chetnego musze sie zajac czarna robotą. Musze tylko pomyslec jak to logistycznie rozwiazac zeby bylo jaknajszybciej i najwygodniej.

Hej dziewczyny jestem tu od początku z wami ale nie odzywałam się jeszcze strasznie się boje o ciaze. Mam już pierwsza córkę ma 4 lata druga ciąża Poronina w lipcu 10 tydzień przestało bić serce żadnych objawów nie miałam. A teraz 8 tydzień serduszko bije od 5.4 dni raz już wylądowałam w szpitalu z mocnym krwawieniem [emoji21] ciągle plamie ale wczoraj się okazało że mam polipa. Jestem od wczoraj na L4 bo chodziłam do pracy bo kończyła mi się umowa niestety nie przedłużyli jej ... Także od dziś leniuchuje choć ciężko bo niedobrze mi ciągle a córka chora i chcę się bawić . Wczoraj na wizycie bąbelek miał 1.7 cm serduszko boli termin na 20 czerwca ale ze względu na cesarkę 6 czerwca córka jest z 1 czerwca ;) mam nadzieję że zostanę z wami do końca

Gratulacje :))

reklama
Najlepiej będzie jak każda coś teraz poda i później sukcesywnie dopisywać
@Nataśka albo jak zaczne w czwartek spisywac nicki to zrobie nowy watek zeby tu w ogromie postow nie szukac pozniej bo nie kazda zaglada codziennie i trzeba bylo by pozniej szukac. Tak mysle ze bedzie logiczne. Chyba ze ktos ma lepszy pomysl?? Ja sie dostosuje.

Do góry