reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny ile u Was na plusie? Bo u mnie już 1 kg a czuje się jakby było z 10. Czy są tu mamy które mają już dzieci i które potrzebują noszenia na rękach? Mam już 17 miesięczną córeczkę, która jeszcze aż tak dobrze nie chodzi i czasem rzeczywiście ją dużo noszę i do tego po schodach. Strasznie się stresuję bo leciutka już nie jest, prawie 11 kg i czuję takie kłócie w dole brzucha jak ją dzwigne

Ja mam niestety niechodka 10msc, mój ginekolog ostatnio zauważył krwiaka i powiedział żebym nic nie dźwigała. Niestety nie dam rady go wcale nie nosić, a brzuch mnie często pobolewa:/

reklama
Ja mam niestety niechodka 10msc, mój ginekolog ostatnio zauważył krwiaka i powiedział żebym nic nie dźwigała. Niestety nie dam rady go wcale nie nosić, a brzuch mnie często pobolewa:/
Ja mam dwulatke 15kg do dźwigania. Najczęściej po schodach, bo jest bardzo ostrożna i chodzenie za rączkę trwa bardzo długo, to czasem wolę ją po prostu szybko wnieść na piętro. Ale ostatnio coraz rzadziej ją podnoszę. Jak wyciąga do mnie ręce, żeby ją wziąć, to kucam przy niej i obejmuje mnie za szyję i biorę ją na tych kuckach ma kolano. Zagaduję i odwarcam uwagę :)

reklama
Do góry