reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No nie dziwię sie trzeba przeleciec od poczatku wszystkie strony spisac nicki potem do kazdej napisac czy chce byc w tabelce i dane typu tc, czy pierwsza czy kolejna, przeczucia co do plci, terminy, takie ciut zmudne i nudne. DLatego mysle ze w koncu jak nie ma chetnego musze sie zajac czarna robotą. Musze tylko pomyslec jak to logistycznie rozwiazac zeby bylo jaknajszybciej i najwygodniej.

Najłatwiej byłoby gdybyśmy wszystkie przedstawiły się na Poznajmy się i wtedy tam już są dane:)

reklama
Dziewczyny a mam pytanie macie jakiś sposób na kłamstwa dziecka? Moja 6 latka, nie potrafi przyznać się do winy, w żywe oczy kłamie, że coś nie, że to nie ona itp, że starszą problemu nie mam, zawsze się przyzna jak coś zrobi a młodsza no nie wiem...

Generalnie jest naprawdę grzecznym dzieckiem, wiadomo czasami trzeba co 3 razy powiedzieć, ale ogólnie kłopotu nie mam, tylko te kłamstwa...

Dziewczyny a mam pytanie macie jakiś sposób na kłamstwa dziecka? Moja 6 latka, nie potrafi przyznać się do winy, w żywe oczy kłamie, że coś nie, że to nie ona itp, że starszą problemu nie mam, zawsze się przyzna jak coś zrobi a młodsza no nie wiem...
Ja pracuje w przedszkolu i mamy taki sposób na dzieci, że mówimy im ze w sali sa ukryte kamery zamontowane. I jak ktos coś spsoci i nie chce sie przyznać to mowimy ze albo sam sie przyzna i przeprosi albo ide do pani dyr sprawdzac na nagraniach kto to zrobił. Przyznaja sie od razu a żadnych kamer oczywiscie nie ma ;)

Ja pracuje w przedszkolu i mamy taki sposób na dzieci, że mówimy im ze w sali sa ukryte kamery zamontowane. I jak ktos coś spsoci i nie chce sie przyznać to mowimy ze albo sam sie przyzna i przeprosi albo ide do pani dyr sprawdzac na nagraniach kto to zrobił. Przyznaja sie od razu a żadnych kamer oczywiscie nie ma ;)
Dobre, tylko akurat teraz była na dworze jak to się wydarzyło i w sumie nie miałam pewności gdzie to się wydarzyło:)

reklama
Do góry